Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andy Robertson: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά…»

Andy Robertson: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά…»

Ο Andy Robertson μίλησε θετικά για την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε μετά την εξάρθρωση του ώμου του, αλλά απέφυγε να τοποθετήσει ένα χρονοδιάγραμμα για την πιθανή επιστροφή του στη δράση.

Ο αριστερός μπακ τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν σε διεθνή αποστολή με τη Σκωτία τον Οκτώβριο, με την προσδοκία να είναι ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το 2024.

Ο Klopp επιβεβαίωσε τους φόβους των φιλάθλων αποκαλύπτοντας αργότερα ότι, ο Robertson θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα στον ώμο, αλλά φαίνεται ότι τουλάχιστον ένα μέρος της διαδικασίας κύλησε ομαλά. Ο αρχηγός της Σκωτίας ήταν παρών στην ισοπαλία 3-3 της χώρας του με τη Νορβηγία στο Hampden Park, όπου έδωσε στους φιλάθλους μια πρώτη πραγματική ένδειξη για το πού βρίσκεται όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση.

«Ποχωράμε, αργά και σταθερά. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και αυτό ήταν το κυριότερο, δεν υπήρξαν επιπλοκές από αυτήν ή κάτι τέτοιο» δήλωσε το Νο 26 της Liverpool στο Viaplay Sports.

«Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, νομίζω ότι έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από την εγχείρησή μου, οπότε όλα εξελίσσονται καλά, απλά πρέπει να το πάω σιγά-σιγά και εβδομάδα με εβδομάδα. Όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και τότε ελπίζω ότι, πριν το καταλάβουμε, θα επιστρέψω στο γρασίδι».

Η Liverpool έχει να αντιμετωπίσει ένα φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων όταν επιστρέψει στο Kirkby αυτή την εβδομάδα, με την επόμενη διεθνή διακοπή να μην έρχεται πριν από τον Μάρτιο. Ο Robertson επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, αλλά επέμεινε ότι δεν πιέζει τον εαυτό του όταν ρωτήθηκε για μια ακριβή ημερομηνία για την αποθεραπεία του.

«Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τόσο μακριά στο μέλλον. Απλά προσπαθώ να το πάρω εβδομάδα με εβδομάδα, προσπαθώ να μην απογοητεύομαι, δεν είμαι ο καλύτερος τραυματίας, οπότε προσπαθώ να παίρνω μικρές νίκες κάθε εβδομάδα. Δεν θέλω να βάλω ένα παιχνίδι στο μυαλό μου και μετά να μην τα καταφέρω ή να επιστρέψω νωρίτερα. Απλά το παίρνω αργά αλλά σταθερά τώρα και μετά θα έρθει η στιγμή να αρχίσω να πιέζω και όταν έρθει αυτή η στιγμή θα προσπαθήσω να μπω στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα μπορώ».

Andy Robertson: «Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com