Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Manuel Diaz: «Σχεδόν 12 ημέρες χωρίς ύπνο»

Luis Manuel Diaz: «Σχεδόν 12 ημέρες χωρίς ύπνο»

Ο Luis Manuel Diaz μίλησε για τη δοκιμασία της ομηρίας του για σχεδόν δύο εβδομάδες και αποκάλυψε ότι μίλησε στον γιο του, Luis Diaz, πριν από τον αγώνα της Liverpool με την Toulouse.

Ο πατέρας του παίκτη της Liverpool μίλησε για πρώτη φορά δημόσια την Παρασκευή μετά την απελευθέρωσή του περίπου 24 ώρες νωρίτερα, μοιραζόμενος ότι δεν ζητήθηκαν χρήματα από τον ELN (Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός Κολομβίας), την ομάδα ανταρτών που τον κρατούσε.

Ο πατέρς Diaz αποκάλυψε πώς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Luis, λίγο πριν από τον αγώνα των Κόκκινων για το Europa League με την Toulouse.

«Είχα την ευκαιρία να τον χαιρετήσω πριν παίξει ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του», είπε ο Κολομβιανός. «Ήμουν χαρούμενος γιατί ήμουν ήδη με την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου, με τον γιο μου, με την πεθερά του Luis, με τον Alejandro και με κάποιους ανθρώπους που μας συνόδευαν. Ο Luis μου είπε να συνεχίσω γιατί τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ και να έχω πολλή δύναμη για να συνέλθω από όλα όσα συνέβησαν».

Μιλώντας για τα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων, ο Diaz Sr. αποκάλυψε ότι πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, «σχεδόν 12 ημέρες χωρίς ύπνο».

Συνέχισε: «Παρόλο που η ομηρία ήταν καλή, δεν αισθανόμουν πολύ άνετα. Πολλές αρκετά δύσκολες ώρες ιππασίας ως συνεπιβάτης, πολλά βουνά, βροχή. Μου έλειψαν τα πράγματά μου, τα παιδιά μου, η πόλη μου, οι φίλοι μου».

Παρά τα τρομακτικά γεγονότα, ο Diaz Sr. επέμενε ότι θα παρέμενε στην πόλη του, την Barrancas. «Οι φιλοδοξίες μου είναι να συνεχίσω στην πόλη μου, επειδή έχω όλη μου την οικογένεια στην πόλη μου», πρόσθεσε. «Η κυβέρνηση μου έδειξε εντυπωσιακά ισχυρή και μεγάλη υποστήριξη. Έχω εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα μου παρέχει ασφάλεια για να είμαι στο Barrancas».

Ο γιος του, ο ακραίος επιθετικός της Liverpool Luis, θα επιστρέψει στην Κολομβία αυτή την εβδομάδα για διεθνείς υποχρεώσεις και θα επανενωθεί με τον πατέρα του μετά τα σοκαριστικά περιστατικά που έχουν υποστεί.

Luis Manuel Diaz: «Σχεδόν 12 ημέρες χωρίς ύπνο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com