Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brentford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brentford

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από την επικράτηση της ομάδας του επί της Brentford και την κατάλληλη αντίδραση που έβγαλε, μετά την ήττα της Πέμπτης στη Γαλλία από την Toulouse.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ήταν η αντίδραση που περίμενε:

“ 100%. Αυτό ακριβώς είναι. Το να χάσεις ένα παιχνίδι, να παίξεις όχι πολύ καλά, δεν έχει και πολύ νόημα. Όταν σκέφτεσαι την εποχή [και] όταν κοιτάς πίσω σε άλλες εποχές, δεν υπήρχε σεζόν που να κερδίζεις όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σου. Εάν συμβεί [μια απώλεια], πρέπει απλώς να πάρεις τα σωστά πράγματα από αυτό και να βγάλεις το σωστό συμπέρασμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που χρησιμοποιήσαμε αυτή την ευκαιρία, να χάσουμε από την Toulouse και στη συνέχεια να αντιδράσουμε με τον τρόπο που κάναμε σήμερα, οπότε δεν θα το μάθετε ποτέ, αλλά αν κερδίζαμε στη Γαλλία [ίσως] θα είχαμε μια φανταστική απόδοση και θα αγωνιζόμασταν σήμερα εντελώς διαφορετικά ενάντια στην Brentford. ”

“ Ήταν απολύτως δύσκολο σήμερα γιατί έχεις αυτές τις σκληρές στιγμές γύρω από στημένες φάσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις, ο άνεμος παίζει ρόλο, αλλά το πώς ελέγχουμε τις στιγμές που μπορούσαμε να ελέγξουμε ήταν απολύτως εξαιρετικό. Όλες οι στιγμές που μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στο έδαφος, όταν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όταν ο Darwin συνέδεε το παιχνίδι για εμάς εξαιρετικά, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για αυτούς. Πετύχαμε υπέροχα γκολ για να είμαι ειλικρινής και ήταν μια πραγματικά καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που μπορείς να αντιμετωπίσεις. ”

Για την απόδοση των στόπερ του:

“ Δεν είναι μόνο οι στόπερ που προφανώς έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι υπερ-δύσκολο. Νομίζω ότι η μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Mbeumo στο πρώτο ημίχρονο, η πάσα ήταν ήδη εξαιρετική, αλλά δεν ήταν οι κεντρικοί χαφ στη θέση τους μετά από ένα στημένο, μάλλον. Ο Trent ήταν. Αυτές οι καταστάσεις θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολύ πιο συχνά γιατί είναι τόσο καλές, αλλά γενικά η άμυνα ήταν πολύ καλή. ”

“ Η Brentford θέλει να παίζει με μακριές μπάλες, αυτό είναι ένα πράγμα, αλλά πρέπει να ξέρουμε πότε, και μπορούμε να το επηρεάσουμε μόνο από έναν παίκτη, όταν ξεκινάς το πρέσινγκ από το κέντρο πρέπει να πας για τον τερματοφύλακα χωρίς να πάρεις την μπάλα, θα πασάρει στον κεντρικό χαφ και τον ακολουθείς, οπότε η δουλειά ήταν τρελή. ”

“ Ήταν το πρόβλημά μας σήμερα, προφανώς, είχαμε έναν πολύ νεαρό πάγκο και σε ένα παιχνίδι με στημένες φάσεις, με τον Harvey και μετά τον Lucho να μην είναι ειδικοί στις στημένες φάσεις, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, ήταν λίγο δύσκολο να παίξουμε. Έτσι, ήταν ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς που ξεκίνησαν πρέπει να παίξουν πολύ, πολύ καιρό και επειδή η Brentford δεν έκανε ποτέ αλλαγές. ” Είπε ο Klopp.

“ Άλλαξαν λεπτομέρειες, αλλά όχι το γενικό σχέδιο. ήταν με 1-0 πίσω, κανένα πρόβλημα, 2-0… τότε με μία στημένη φάση και [είναι] ξανά πίσω στο ματς, οπότε περάσαμε εκείνη την περίοδο με τις έξι στημένες φάσεις νομίζω, έξι κόρνερ, Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό συνέβη ποτέ στο παρελθόν, είχαν έξι κόρνερ και δεν σκόραραν. Ήταν απλά καλή αντίδραση, συγκεντρωμένη και μετά από αυτό το να παίξαμε ποδόσφαιρο το ξεπεράσαμε λίγο. ”

“ Ο Κώστας Τσιμίκας, [για] παράδειγμα, όλοι βλέπαμε τη διαφορά μεταξύ του Κωστή πριν την ασίστ και μετά την ασίστ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό είναι η ζωή. Είναι χρήσιμο εάν λαμβάνεις θετικά σχόλια και μια βοήθεια είναι προφανώς θετική ανατροφοδότηση. Οπότε, πολύ σημαντικό, και πολλοί παίκτες, στην πραγματικότητα όλοι οι παίκτες, έπαιξαν σε κορυφαίο επίπεδο σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. ”

Για τα δύο γκολ του Mo Salah:

“ Εξαιρετικός. Απλά εξαιρετικός παίκτης. Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι σήμερα. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι απέναντι σε αυτούς τους δύο ψηλούς σέντερ μπακ, δύο παίκτες γύρω του και όλα αυτά τα πράγματα, αλλά πόσο συχνά μας κρατούσε την μπάλα και μπορούσαμε να παίξουμε από εκεί – αυτό ήταν πολύ σημαντικό – και μετά να σκοράρουμε δύο γκολ. Είχαμε τόσες πολλές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όπου σκοράραμε αλλά ήταν οφσάιντ. ”

“ Τότε εκείνη τη στιγμή, η ψυχραιμία για το πρώτο γκολ είναι τρελή. Δεν υπάρχει αμφιβολία όταν η μπάλα βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή [ότι] στο τέλος τη βλέπετε στο φύλλο αγώνα. Ένας αρκετά ιδιαίτερος παίκτης. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Όσο για την άνοδο στη δεύτερη θέση της PL πρόσθεσε:

“ Δεν το σκέφτηκα, αλλά μου το είπαν. Αισθάνομαι ωραία αλλά είναι Νοέμβριος. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι έχουμε τους βαθμούς και είναι παρόμοιοι με άλλες ομάδες γιατί προφανώς δεν παίξαμε τέλειο ποδόσφαιρο ακόμα, ούτε καν κοντά. Αγωνιζόμαστε στο δρόμο μας, είχαμε καλές στιγμές, λιγότερες καλές στιγμές. Παίξαμε σήμερα, είναι όλα καλά, αλλά στο τέλος πρέπει να συνεχίσεις με όλες τις άλλες ομάδες μέχρι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο ή οτιδήποτε άλλο. Αν είμαστε ακόμα εκεί, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε, [αλλά] μέχρι τότε θα παλέψουμε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. ”

“ Να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη, να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή, να είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη και αν η Premier League έχει την ευκαιρία να το κάνει, τότε να είμαστε έτοιμοι στις 12:30 το Σάββατο και θα το κάνουμε. ”

Νίκη στο Anfield για την ανώτερη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com