Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με Salah και Jota!

Επιστροφή στις νίκες με Salah και Jota!

Επιστροφή στις νίκες για την Liverpool! Η ομάδα του Klopp επικράτησε με άνεση 3-0 της Brentford για την 12η αγωνιστική της Premier League και είναι πλέον δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας.

Σκόρερ για τους Reds οι Mo Salah (2) και Diogo Jota.

Η Liverpool πηγαίνει με ιδανικό τρόπο στη διακοπή των εθνικών ομάδων, όντας πλέον σίγουρα δεύτερη με 27 βαθμούς και με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Manchester City να ακολουθεί σε 13 μέρες.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Joel Matip στο κέντρο της και τον Endo ως αμυντικό χαφ ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Brentford.

Η ομάδα του Klopp απείλησε για πρώτη φορά στο 4’ με μακρινό σουτ του Gakpo, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν όμως αμέσως μετά με τελική εντός περιοχής του Pinnock, σε μια φάση όπου κανένας Κόκκινος δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα.

Οι Reds απείλησαν και στο 15’ με τον Nunez, όμως ο Flekken είχε ξανά απάντηση, με την ομάδα του να χάνει νέα ευκαιρία στο 18’ με τον Mbeumo, και πάλι μετά από λάθος της άμυνας.

Η Brentford πίεζε ψηλά τους Reds, όμως εκείνοι βγήκαν στην αντεπίθεση στο 22’ και έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Nunez, έπειτα από σουτ του Szoboszlai, με τον Ουρουγουανό να είναι όμως ελάχιστα εκτεθειμένος και το γκολ να ακυρώνεται, έπειτα και από χρήση του VAR.

Παρόμοια κατάληξη είχαμε και στο 28’, όταν αρχικά ο Flekken έκανε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του van Dijk και στη συνέχεια έπειτα από δεύτερη κεφαλιά του Matip, σκόραρε ο Nunez με γυριστό, αλλά ήταν ξανά οφσάιντ.

Στη συνέχεια ήταν οι Bees εκείνοι που πλησίασαν πολύ στο 0-1, όταν ο Mbeumo βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Alisson, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βραζιλιάνο keeper και το 0-0 παρέμεινε.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να συνεργάζονται εξαιρετικέ, με τους Trent, Nunez και Salah, ώστε ο Αιγύπτιος να πλασάρει υποδειγματικά, για γράψει το 1-0!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Φαραώ έχασε την ευκαιρία για το 2-0, όταν τον βρήκε ο Trent στο πισω δοκάρι, αλλά εκείνος δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Με πιο χαλαρό ρυθμό ξεκίνησε η επανάληψη, με τη Liverpool να αποφεύγει την κόκκινη κάρτα στο 55’ για τάκλιν του Endo, το οποίο ελέγχθηκε από το VAR.

Η Liverpool ουσιαστικά με την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, έφτασε στο 2-0 στο 63ο λεπτό. Ο Jota βρήκε τον Τσιμίκα, ο Έλληνας πρόλαβε να σεντράρει πριν βγει τελείως η μπάλα εκτός και ο Salah με μια απλή κεφαλιά σκόραρε ξανά!

Οι Reds είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 74’ έφτασαν και στο 3-0 με υπέροχο τέρμα του Diogo Jota, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Η ομάδα του Frank επιχείρησαν μετά το τρίτο γκολ να απαντήσει, ωστόσο οι Alisson και van Dijk έδειξαν σταθερότητα σε δύο περιπτώσεις, για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Στο 84’ είχαμε τις δύο πρώτες αλλαγές από πλευράς Liverpool, με τους Diaz και Elliott να αντικαθιστούν τους Gakpo και Jota, με τον Άγγλο μέσο να δοκιμάζει εκτός περιοχής τα πόδια του στο 88’ και τον Flekken να απομακρύνει σε κόρνερ, με τον Ολλανδό keeper να μπλοκάρει και το σουτ του Szoboszlai στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Ο Ούγγρος αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον McConnell, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τα Κόκκινα, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε περάσει και ο Quansah στη θέση του Trent.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Quansah 90′), Matip, Van Dijk, Τσιμίκας; Endo, Gakpo (Elliott 83′), Szoboszlai (McConnell 90+3′); Salah, Nunez, Jota (Diaz 83′)

Πάγκος: Kelleher, Chambers, Scanlon, Nyoni, Doak

Brentford: Flekken; Ajer, Collins, Pinnock; Mee, Roerslev (Ghoddos 72′), Norgaard, Jensen (Yarmoliuk 72′), Janelt; Mbeumo, Wissa (Maupay 72′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 25 του μηνός κόντρα στην Manchester City.

Ο Mo Salah πλασάρει για το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com