Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve McManaman: «Σε καθόλου καλή βραδιά στην Γαλλία ο Τσιμίκας»

Steve McManaman: «Σε καθόλου καλή βραδιά στην Γαλλία ο Τσιμίκας»

Ο Steve McManaman κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκε από τον Κώστα Τσιμίκα στη συνάντηση της Liverpool με την Toulouse για το Europa League.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν άμεσα υπαίτιος για την έναρξη της αναμέτρησης, αφού πιάστηκε «κοιμισμένος» στη φάση του πρώτου γκολ των Γάλλων.

«Ήταν κακό παιχνίδι από τον Τσιμίκα. Απλά «κοιμήθηκε» και επέτρεψε στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι», είπε ο πρώην Κόκκινος στο TNT Sports (μέσω BBC Sport). «Ο Caoimhin Kelleher δεν είχε καμία τύχη να αποσοβήσει το γκολ καθώς η μπάλα πετάγεται από το πόδι του Jarell Quansah στα δίχτυα. Ένα πολύ απίθανο προβάδισμα για τους γηπεδούχους και καθόλου καλή εμφάνιση από τον αριστερό μπακ της Liverpool».

Προφανώς, ούτε ο Jurgen Klopp θεώρησε ότι ήταν η βραδιά του Έλληνα διεθνή αμυντικού, αντικαθιστώντας τον στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Είμαστε με το μέρος του Κώστα Τσιμίκα γενικά, ωστόσο η τελευταία του εμφάνιση στη Γαλλία μας αφήνει ερωτηματικά σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρώτος μας αριστερός μπακ-χαφ μόλις επιστρέψουμε στην εγχώρια δράση.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι φαινόμασταν πιο απειλητικοί μετά την είσοδο του 27χρονου στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Luton Town. Όμως, με μια μεγάλη συνάντηση στο Etihad στον ορίζοντα μετά τη διεθνή διακοπή, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι ο Klopp θα θέλει μια σχετικά σταθερή επιλογή.

Αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, φανταζόμαστε ότι όποιος ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Brentford θα προτιμηθεί και στις 25 Νοεμβρίου.

Steve McManaman: «Σε καθόλου καλή βραδιά στην Γαλλία ο Τσιμίκας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com