Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Brentford (preview)

Liverpool – Brentford (preview)

Δωδέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Brentford το μεσημέρι της Κυριακής στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Klopp είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα με 3-2 από την Toulouse, αλλά και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Luton.

Οι Reds θέλουν να πάνε ιδανικά στην διακοπή των εθνικών ομάδων, κερδίζοντας τους Bees μπροστά στο κοινό τους στο Anfield.

Αλλαγές θα υπάρξουν στην Κόκκινη σύνθεση, σε σχέση και με τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Alisson, Konate, van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Endo, Szoboszlai, Elliott, Salah, Nunez και Jota.

Ο Virgil van Dijk επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις περασμένες μέρες, αλλά ο Mac Allister είναι τιμωρημένος, ο Gravenberch θα μείνει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο και ο Curtis Jones δεν αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση.

Αυτά τα δεδομένα αφήνουν τον Γερμανό τεχνικό με περιορισμένες επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού οι Bajcetic και Thiago εξακολουθούν να απουσιάζουν, όπως άλλωστε και ο Robertson.

Η Brentford του Frank βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς, μετά από 11 αγωνιστικές και μετρά τρεις συνεχόμενες στην Premier League κόντρα σε Burnley, Chelsea και West Ham.

Έχει αφήσει πίσω το κακό της ξεκίνημα και πλέον κοιτάζει ψηλότερα στη βαθμολογία, περιμένοντας παράλληλα την επιστροφή του Toney.

Οι Josh Dasilva και Keane Lewis-Potter πλησιάζουν στην επιστροφή τους, αλλά τραυματίες και εκτός παραμένουν οι Henry, Mikkel Damsgaard, Aaron Hickey και Kevin Schade.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Οι Bees δεν έχουν κρατήσει ούτε ένα clean sheet στα τελευταία 16 ματς κόντρα στη Liverpool.
  • Μόνο νίκες εντός έδρας φέτος οι Reds.
  • Τετάρτη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά από το 1939 θέλει να κάνει η Brentford.
  • Έξι στα έξι εντός έδρας για πρώτη φορά από το 2020 θέλει να κάνει η Liverpool.
  • Η Brentford έχει χάσει 11 βαθμούς ενώ προηγούταν στη φετινή Premier League.
  • Γκολ ή ασίστ για τον Mo Salah στα τελευταία 14 εντός έδρας ματς.
Για επιστροφή στις νίκες η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com