Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο ρόλος του Dirk Kuyt στην μεταγραφή του Luis Suarez στην Liverpool

Ο ρόλος του Dirk Kuyt στην μεταγραφή του Luis Suarez στην Liverpool

Ο Dirk Kuyt, μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast We Are Liverpool, αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε στην υλοποίηση της μεταγραφής του Luis Suarez στην Liverpool.

«Έπαιξα ένα μικρό ρόλο» είπε ο Kuyt όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στις διαδικασίες που έφεραν τον Suarez στον σύλλογο, στα μέσα της σεζόν 2010-2011.

«Από τη στιγμή που άκουσα ότι η Liverpool ενδιαφερόταν για τον Luis, φυσικά και ήμουν πολύ περίεργος αν θα τον έπαιρνε ο σύλλογος».

«Ξέρω ότι δυσκολεύονταν με το ύψος του ποσού της μεταγραφής, έτσι κατά κάποιο τρόπο οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαιναν πολύ καλά και τους ρώτησα «Χρειάζεστε βοήθεια;» γιατί ξέρω πολλούς ανθρώπους στην Ολλανδία, ειδικά ξέρω τον σύλλογο [Άγιαξ]».

Τελικά ο Suarez πήρε μεταγραφή στους Reds την deadline day του 2011 και μαζί του ήρθε και ο Andy Carroll από τη Newcastle.

Ο Kuyt βοήθησε στη διευκόλυνση των αρχικών διαπραγματεύσεων, οι οποίες τελικά οδήγησαν στο να τελειώσει η συμφωνία και ο Ουρουγουανός από τότε έγινε ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ της γενιάς του.

«Τους είπα «Εντάξει, ξέρετε ότι ο ατζέντης μου είναι καλός φίλος, ας τον βάλουμε να εμπλακεί», γιατί ξέρει το διοικητικό συμβούλιο του Ajax και γνωρίζει πολύ καλά τους ανθρώπους εκεί»», συνέχισε ο Kuyt.

«Έκανε λοιπόν τον διαμεσολαβητή χωρίς να πάρει χρήματα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν ήταν για τα χρήματα, απλώς μια χάρη για την Liverpool. Έφερε κοντά τους δύο συλλόγους και τον ατζέντη του Luis και το θέμα τακτοποιήθηκε πολύ γρήγορα!»

Ο ρόλος του Dirk Kuyt στην μεταγραφή του Luis Suarez στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com