Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Lineker και Alan Shearer «ψηφίζουν» Alonso για διάδοχο του Klopp

Gary Lineker και Alan Shearer «ψηφίζουν» Alonso για διάδοχο του Klopp

Ο Gary Lineker και ο Alan Shearer εκτιμούν ότι ο πρώην μέσος της Liverpool Xabi Alonso θα μπορούσε να επιστρέψει στο Anfield.

Οι δυο τους πιστεύουν ότι ο πρώην μέσος των “Κόκκινων”, θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Jurgen Klopp.

Ο Ισπανός, ο οποίος πέρασε πέντε χρόνια στο Merseyside, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα με την ομάδα νέων της Real Madrid το 2018, ενώ στη συνέχεια έγινε προπονητής της ομάδας Β της Real Sociedad πριν αναλάβει τα ηνία της γερμανικής Bayer Leverkusen πριν από ένα χρόνο.

Η ομάδα του έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, κερδίζοντας 9 από τα 10 παιχνίδια της στην Bundesliga, με τελευταίο αποτέλεσμα την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Hoffenheim το Σαββατοκύριακο. Οδήγησε επίσης την Die Schwarzroten στα ημιτελικά του Europa League την περασμένη σεζόν και έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση.

Με τους “Κόκκινους” να είναι πρωτοπόροι στον όμιλο Ε, η πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Alonso στα τελευταία στάδια του τουρνουά θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, με τον Jurgen Klopp να ελπίζει να προσθέσει το ένα τρόπαιο που του έχει διαφύγει κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του στο Anfield.

Ο 56χρονος Klopp υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Liverpool το 2022, επεκτείνοντας την παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με το προηγούμενο συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του επόμενου έτους. Αλλά κοιτάζοντας μετά από αυτό, τόσο ο Lineker όσο και ο Shearer έχουν ξεχωρίσει τον Alonso ως πιθανό αντικαταστάτη του Klopp τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στο podcast The Rest Is Football, ο Shearer δήλωσε: “Παίρνει διθυραμβικές κριτικές, έτσι δεν είναι; Ξεκίνησε πολύ καλά την προπονητική και διευθυντική του καριέρα. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει πολύ, μέχρι να αρχίσουν να τον “κοιτάνε” και άλλοι, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, και μετά ποτέ δεν ξέρεις, έτσι δεν είναι;”

Ο Lineker είπε: “Αν ο Carlo Ancelotti αποχωρήσει ή απομακρυνθεί, όπως συμβαίνει συχνά στη Real Madrid, μπορεί να καταλήξει εκεί ως μάνατζερ κάποιου Jude Bellingham. Επίσης, θα μπορούσε ενδεχομένως να διαδεχθεί τον Klopp. Με αυτά τα πράγματα, πάντα το κάνεις, έτσι δεν είναι; Πάντα θα υπάρχει και ο Gerrard.”

Ο Shearer ολοκλήρωσε τη συζήτηση προσθέτοντας: “Σε 12 μήνες όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν. Αλλά, φαίνεται ότι θα παραμείνει για πολύ καιρό στην κορυφή, έτσι δεν είναι;”

Gary Lineker και Alan Shearer ψηφίζουν Alonso για διάδοχο του Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com