Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Με εντυπωσίασε στο Anfield η Toulouse»

Klopp: «Με εντυπωσίασε στο Anfield η Toulouse»

Εντυπωσιασμένο άφησε τον Jürgen Klopp η Toulouse με την απόδοση της στο Anfield πριν από δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε ο ίδιος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα στο Stadium TFC.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν η απόδοση των Γάλλων στο Anfield τον άφησε εντυπωσιασμένο:

“ Και οι τρεις ομάδες με εντυπωσίασαν, για να είμαι ειλικρινής. Η Union, η LASK και η Toulouse είναι καλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Η Toulouse ειδικά. Μας προκάλεσαν προβλήματα μέχρι να καταλάβουμε λίγο περισσότερα για το πώς έπαιξαν, αλλά έχετε δίκιο, οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί. Νομίζω ότι απόλαυσαν τον χρόνο τους στο Anfield και δικαίως. Είμαι ενθουσιασμένος για αύριο. Μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι μια κατάλληλη ατμόσφαιρα. ”

“ Ανυπομονούμε πολύ για αυτό, σεβόμαστε πολύ αυτό που κάνει η Toulouse. Ξέρω ότι ως προς το αποτέλεσμα [δεν είναι] στην καλύτερη στιγμή πιθανώς. Αλλά όπως είπα πριν από το πρώτο παιχνίδι, έχουν πολύ καλή ιδέα για το ποδόσφαιρο, είναι γενναίοι, καλά οργανωμένοι και πολύ ευέλικτοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αν το κάνουμε αυτό τότε δεν είμαστε εύκολοι αντίπαλοι και το ξέρουμε αλλά αν δεν το κάνουμε αυτό θα έχουμε προβλήματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

Τι περιμένει από τον αγώνα:

“ Περιμένω ότι η Toulouse θα πάει για τη νίκη. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, είναι μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και αν θέλεις να περάσεις από τον όμιλο, και είναι σφιχτός όμιλος, καλύτερα να κερδίσεις και νομίζω ότι η Toulouse βλέπει αυτή την ευκαιρία και θα προσπαθήσει να την χρησιμοποιήσει. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την ατμόσφαιρα, μπορώ να το φανταστώ, και όπως είπα, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι. ”

“ Είμαστε αρκετά έμπειροι στην ευρωπαϊκή διοργάνωση τα τελευταία χρόνια και γνωρίζουμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι διαφορετικά, σίγουρα διαφορετικά. Μας δίνει μια ευκαιρία έτσι κι αλλιώς. Αφορά και εμάς και το πώς παίζουμε. ”

“ Περιμένω μια πολύ δυνατή ομάδα της Toulouse αύριο, περιμένω μια ομάδα που θέλει να προκριθεί στον επόμενο γύρο και θέλει τρεις βαθμούς σε αυτόν τον όμιλο. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει το άλλο παιχνίδι. Μπορούν να κάνουν και ένα μεγάλο βήμα. Ξέρω τι έρχεται, αλλά δεν μπορώ να κάνω περισσότερα από το να πω στους παίκτες μου πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση και ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι επίσης και ανυπομονώ. ”

Να κάνει δύο τις νίκες της επί της Toulouse θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com