Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Toulouse

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Toulouse

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε από την Γαλλία την συνέντευξη τύπου του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Toulouse για το Europa League.

Ο Γερμανός προπονητής συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την απουσία των van Dijk, Gravenberch και Jones:

“ Ο Virgil είναι λίγο άρρωστος. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά δεν θέλαμε να τον πάρουμε μαζί μας, γιατί μετά ίσως το έχουν και κάποιοι άλλοι (την ίωση). Θα πρέπει να είναι καλά για το Σαββατοκύριακο. ”

“ Ο Ryan έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο – τρέχει ήδη, δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβαινε αυτό το παιχνίδι, ίσως να προλάβει την Brentford, σίγουρα θα είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς. ”

“ Ο Curtis μετά τη διακοπή θα επιστρέψει, πριν όχι. Είναι μια θλάση χαμηλού βαθμού. Ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά μετά έλαβε κόκκινη κάρτα με την Tottenham. ”

“ Μετά την κόκκινη είχε έλλειμα ρυθμού, ξεκίνησε με την Bournemouth, δεν ένιωσε κάτι όταν τον έκανα αλλαγή, αλλά μετά στα αποδυτήρια ένιωσε το πρόβλημα. ”

“ Έκανε εξετάσεις. Είναι κάτι ελαφρύ, αλλά θα τον αφήσει εκτός. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Κανένα πραγματικό νέο δεν υπάρχει. Πάντα θετικά σημάδια αλλά όχι αληθινά νέα. Η προπόνηση είναι ένα ασφαλές μέρος, θέλει να είναι μαζί μας. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για την επιλογή της αυριανής ενδεκάδας:

“ Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε είναι πολύ ζωντανά, πάντα [επιλέγουμε] μια ομάδα που είναι έτοιμη να παίξει, είχαμε ήδη πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, θα κάνουμε αλλαγές, πρέπει να μετρήσετε πόσες αύριο, θα είναι μια δυνατή ενδεκάδα. ”

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης αύριο το βράδυ:

“ Ήταν πάντα το σχέδιο να προκριθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα κάνουμε αλλαγές, αλλά θα είναι μια δυνατή ομάδα και θα πάμε για τη νίκη. Θέλουμε απλώς να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και για αυτό χρειάζεσαι φρέσκα πόδια. ”

Για την επιστροφή του Ben Doak:

“ Ο Ben είχε μια πολύ καλή προετοιμασία και τα λεπτά που είχε μαζί μας είχαν πραγματικό αντίκτυπο. Μετά είχε τον τραυματισμό του. Τώρα επέστρεψε και είναι μια επιλογή για αύριο. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, αλλά να έχουμε και ποιότητα. Και ο Ben έχει την ποιότητα. ”

Για την περίπτωση του Quansah:

“ Έδειξε από την πρώτη μέρα της pre season πόσο καλός παίκτης είναι και πόσο καλός θα είναι. Είναι υπέροχο να έχουμε ένα αγόρι από τη δική μας ακαδημία με αυτές τις δυνατότητες. Είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενος. Πολύ καλός στην μπάλα, έχει όλα όσα χρειάζεται. ”

“ Απορρίψαμε το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουμε δανεικό και ήταν μια σωστή απόφαση. ”

Για το 4 στα 4 στον όμιλο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com