Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson για Diaz: «Είμαστε μαζί του για ό,τι χρειαστεί»

Alisson για Diaz: «Είμαστε μαζί του για ό,τι χρειαστεί»

Ο Alisson Becker, με δηλώσεις του στο Sky Sports, μετά τον αγώνα στο Kenilworth Road, εξήρε τη δύναμη του χαρακτήρα του Κολομβιανού συμπαίκτη του Luis Diaz, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και σημείωσε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

«Λέει πολλά για τον χαρακτήρα του, για την εσωτερική του δύναμη», δήλωσε ο Alisson. «Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να φανταστούν τι περνάει τώρα… Όταν είμαστε κοντά του, φυσικά και τον υποστηρίζουμε. Αισθανόμαστε τον πόνο του, αλλά για αυτόν είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές σε σκοτεινές στιγμές μπορεί να φέρει χαρά στους ανθρώπους, μπορεί να φέρει χαρά σε κάποιον που αγωνίζεται. Και νομίζω ότι το ποδόσφαιρο φέρνει ένα κομμάτι χαράς στον Lucho αυτή τη στιγμή».

«Είμαστε μαζί του για ό,τι χρειαστεί, για να πάρει το χρόνο του. Ήρθε, προπονήθηκε, αγωνίστηκε στο παιχνίδι, έβαλε ένα φανταστικό γκολ που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε μαζί του 100 τοις εκατό».

Το Νο1 των Reds συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο πάντα εκπλήσσει, με την καλή έννοια μερικές φορές. Συνέβη με μένα, όταν περνούσα μια πραγματικά δύσκολη στιγμή, συνέβη σήμερα και συνέβη και άλλες φορές για άλλους ανθρώπους. Όταν είσαι στο γήπεδο, είσαι συγκεντρωμένος στο να κάνεις τη δουλειά, νομίζω ότι ήταν συγκεντρωμένος στο να το κάνει αυτό, προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τους βαθμούς. Και το έκανε αυτό για εμάς».

Η ισοπαλία στο Kenilworth Road έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί της Liverpool, έπειτα από τη διακοπή του Οκτωβρίου. Αξιολογώντας την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Alisson δήλωσε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ήταν πραγματικά δύσκολο. Βρήκαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο εδώ απόψε. Ήταν αυτό που περιμέναμε από την προετοιμασία μας πριν τον αγώνα. Το έδειξαν στο γήπεδο, έπαιξαν ακριβώς όπως το περιμέναμε, με σκληρή άμυνα προσπαθώντας να πάνε σε αντεπιθέσεις και τα κατάφεραν να σκοράρουν».

«Πιστεύω ότι δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, παίξαμε σε ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καταστάσεις που δημιουργήσαμε, γι’ αυτό φεύγουμε με έναν μόνο βαθμό».

Alisson για Diaz: «Είμαστε μαζί του για ό,τι χρειαστεί»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com