Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Toulouse – Liverpool (preview)

Toulouse – Liverpool (preview)

Τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League και η Liverpool επισκέπτεται την έδρα της Toulouse την Πέμπτη στις 19:45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην Ευρώπη, οδηγώντας την κούρσα στον όμιλο τους με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στα knock out, κερδίζοντας και στη Γαλλία.

Η ισοπαλία με την Luton την Κυριακή ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Klopp, η οποία έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή και θέλει να αντιδράσει με ένα Ευρωπαϊκό διπλό.

Αλλαγές σαφώς και θα υπάρξουν από τον Γερμανό τεχνικό, όπως άλλωστε συνέβη και στα προηγούμενα ματς του ομίλου.

Η ενδεκάδα που θα δούμε θα μοιάζει αρκετά με εκείνη του πρώτου αγώνα με τους Γάλλους.

Ο Kelleher θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Matip, Quansah, Gomez και πιθανότατα ο Τσιμίκας.

Για τη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Endo, Elliott για τις δύο πρώτες θέσεις και ο Mac Allister για την τρίτη, αφού δεν θ αγωνιστεί την Κυριακή

Η επιθετική τριάδα κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τους Ben Doak, Cody Gakpo και ενδεχομένως τον Luis Diaz.

Απουσίες υπάρχουν, με τους Thiago, Bajcetic και Robertson να απουσιάζουν για ένα ακόμη ματς, ο Curtis Jones για δεύτερο διαδοχικό και ο Ryan Gravenberch να προφυλάσσεται, έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τη Luton.

Η Toulouse διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο με 3 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και μηδέν νίκες στα τελευταία πέντε ματς.

Την Κυριακή γνώρισε την εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις από τη Χάβρη και πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη στη Ligue 1.

Στο Anfield έχασε εύκολα με 5-1 πριν δύο εβδομάδες και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τη Liverpool στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο της.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει νέες απουσίες.

Θα είναι η πρώτη επίσκεψη των Reds στην Τουλούζη από το 2007.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Βούλγαρος, Kabakov.

Για το διπλό στη Γαλλία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com