Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά ανοιχτή η πόρτα της εθνικής για τον Gravenberch

Ξανά ανοιχτή η πόρτα της εθνικής για τον Gravenberch

Ξανά ανοιχτή φαίνεται πως είναι η πόρτα της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας για τον Ryan Gravenberch, παρά το γεγονός πως δεν κλήθηκε από τον Ronald Koeman για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

Η τιμωρία του για την απόφαση του να παραμείνει στο Merseyside τον Σεπτέμβριο, ώστε να δουλέψει και να μην ενταχθεί στην U21 των Oranje έχει πλέον λάβει τέλος, όπως σημείωσε ο Koeman στις δηλώσεις του.

Στις νέες του δηλώσεις, ο άλλοτε τεχνικός της Everton ανέφερε:

“ Πριν ανακοινωθεί η προεπιλογή, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι δεν είναι μέσα. ”

“ Αν όμως συνεχίσει να εξελίσσεται με αυτόν τον τρόπο, θα ενταχθεί στην εθνική Ολλανδίας. Του είπα ότι θέλω να το κάνω με την ίδια προεπιλογή όσο το δυνατόν περισσότερο στους ερχόμενους αγώνες. ”

“ Θα προκριθούμε, που σημαίνει ότι θα έχουμε φιλικά τον Μάρτιο και τον Ιούνιο και μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι ένας μέσος που είναι σίγουρα στην σκέψη μας αν παίξει περισσότερο. ”

“ Αυτό συνέβαινε ήδη στην Bayern, αλλά αν έβλεπες κάθε Σαββατοκύριακο ότι δεν έπαιζε ή μπαίνει για πέντε λεπτά… τότε δεν έχει νόημα να τον επιλέξεις. ”

Αν τελείωσε η τιμωρία του από την εθνική:

“ Ναι αυτό έχει τελειώσει. ”

“ Αν η απόσυρσή του ήταν κατανοητή; Ίσως, αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι μπορούσε να πάρει τους αγώνες στους Ολλανδούς Juniors. ”

“ Φυσικά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για αυτόν, αλλά νομίζω ότι εμείς στην KNVB δεν πρέπει ποτέ να είμαστε χαρούμενοι αν κάποιος δεν εξαιρεθεί για καλό λόγο. Ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να τραβήξεις μια γραμμή. ”

“ Είπαμε στον Ryan: το καταλαβαίνουμε λίγο, αλλά δεν πιστεύουμε ότι είναι εντάξει. Αν σε καλέσουν, πρέπει να έρθεις. ”

Ο Ryan Gravenberch επιστρέφει στην εθνική Ολλανδίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com