Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πιο μπροστά η Fulham για Andre»

«Πιο μπροστά η Fulham για Andre»

Ακόμη μια Αγγλική ομάδα φαίνεται πως μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Andre από την Fluminense, αφού σύμφωνα με Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η Fulham είναι η ομάδα που βρίσκεται πλέον πιο μπροστά από τις υπόλοιπες.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος κατέκτησε το Σάββατο το Copa Libertadores με την ομάδα του κόντρα στη Boca Juniors και τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μακριά από την πατρίδα του.

Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα από το UOL Esporte και το Universo Online, αναφέρουν πως ο σύλλογος του Λονδίνου θέλει να κάνει δικό του, τον παίκτη και οδηγεί την κούρσα, έχοντας προσπεράσει τους Reds, οι οποίοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Η Bayern Munich αναμένεται να επανέλθει για την απόκτηση του Joao Palhinha τον Ιανουάριο και έτσι η ομάδα του Marco Silva θα βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Andre να ενδέχεται να είναι ο εκλεκτός.

Μένει να δούμε αν θα πράξει το ίδιο και η Liverpool, η οποία το καλοκαίρι πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν αμυντικό χαφ, τον Wataru Endo.

Ο Andre πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa Libertadores.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com