Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red fans: «Ο Szoboszlai παίζει έξυπνα, όπως ο Messi»

Red fans: «Ο Szoboszlai παίζει έξυπνα, όπως ο Messi»

Οι οπαδοί της Liverpool παρατηρούν και σχολιάζουν τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο ο Dominik Szoboszlai παίζει όπως ο Lionel Messi.

Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Dominik Szobozlai και τον Lionel Messi, αλλά οι οπαδοί της Liverpool έχουν παρατηρήσει έναν έξυπνο τρόπο με τον οποίο ο μέσος παίζει όπως ο Αργεντινός.

Ο Szoboszlai βοήθησε να αλλάξει η τύχη της Liverpool από τότε που έφτασε το καλοκαίρι, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να εγκατασταθεί και το ευρύτερο κοινό έχει αρχίσει να βλέπει την ποιότητά του. Είναι αυτονόητο ότι ο Szoboszlai δεν είναι ο ίδιος παίκτης με τον Messi, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά έχει γίνει μια έξυπνη σύγκριση μεταξύ των δύο.

Μιλώντας στην εκπομπή Live at 5 της Δευτέρας, που είναι διαθέσιμη στο YouTube και τις πλατφόρμες podcast του This Is Anfield, ο Paul Cope εξήγησε πώς το «ζευγάρι» Szoboszlai – Messi, μοιράζεται το χαρακτηριστικό του να περπατάει συχνά στον αγώνα.

Ο οπαδός της Liverpool είπε: «Ο Messi έδινε συμβουλές σε νεαρά παιδιά. Του ζητούσαν συμβουλές και το πράγμα που τους είπε ήταν «περπατήστε περισσότερο». Αν παρακολουθήσετε έναν αγώνα του Μessi, είναι απίστευτο πόσο συχνά περπατάει στον αγωνιστικό χώρο. Και είπε επίσης στα παιδιά: «Μόνο όταν περπατάς μπορείς να δεις σωστά τι συμβαίνει. Οπότε περπατάς και βλέπεις τι συμβαίνει, μετά εκρήγνυσαι στο χώρο γιατί ξέρεις πού είναι όλοι»».

Ο Cope πιστεύει ότι ο Szoboszlai παίζει επίσης με αυτό κατά νου, εξηγώντας: «Αν σκεφτείτε πώς συνέβαλε στο παιχνίδι με την Nottingham Forest, η διαφορά μεταξύ της συνεισφοράς του στο τελευταίο γκολ, που ήταν η πάσα στις 60 γιάρδες από την άκρη της δικής μας εστίας, στο τέρμα του Nunez, όπου σημαδεύει την προχωρημένη θέση του δεξιού μέσου για να βρει τον Salah, είναι μια εντελώς διαφορετική πλευρά του παιχνιδιού. Αλλά αυτός είναι που στέκεται πίσω και παρακολουθεί και βλέπει πού είναι η ευκαιρία».

Ο Gareth Roberts σχολίασε ότι ο Szoboszlai είναι καλός και στην αμυντική πλευρά του παιχνιδιού, λέγοντας: «Δεν τον πειράζει ούτε η βρώμικη δουλειά, έτσι δεν είναι; Τον βλέπεις να σκουπίζει επίσης πολύ».

Ο Ούγγρος έχει ξεκάθαρα τα πάντα για να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δεν θα αργήσει να γίνει μόνιμο θέμα συζήτησης.

Red fans: «Ο Szoboszlai παίζει έξυπνα, όπως ο Messi»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com