Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool κατέγραψε το καλύτερο ξεκίνημα στο Anfield εδώ και 38 χρόνια

Η Liverpool κατέγραψε το καλύτερο ξεκίνημα στο Anfield εδώ και 38 χρόνια

Η Liverpool συνέχισε να λυγίζει τους αντιπάλους καθώς πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη νίκη της επί της Nottingham Forest, σημειώνοντας το καλύτερο ρεκόρ.

Η ομάδα του Jurgen Klopp είδε κάθε έναν από τους αρχικούς επιθετικούς να μπαίνει στο φύλλο αγώνα και να συμβάλλει στο να κλείσει ένα άνετο απόγευμα στο Anfield.

Οι Reds έδειξαν υπομονή όταν χρειαζόταν απέναντι στην άμυνα της Forest και ανταμείφθηκαν γι’ αυτό, καθώς οι ομάδες που αμύνονται σε βάθος μπορεί συχνά να σε οδηγήσουν σε απογοήτευση. Αλλά η Liverpool δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του παιχνιδιού και η κλινική φύση της νίκης, οδήγησε σε μερικά εντυπωσιακά στατιστικά, τα οποία συγκεντρώσαμε εδώ με τη βοήθεια του FotMob.

Φρούριο Anfield x8

Οι Reds έχουν παίξει οκτώ εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για να ξεκινήσουν αυτή τη σεζόν και είναι νικητές κάθε φορά. Η σειρά είναι η καλύτερη εντός έδρας από τη σεζόν 1985/86, όταν η Liverpool κέρδισε τους πρώτους 13 αγώνες της στο Anfield.

Το άψογο ρεκόρ μέχρι σήμερα έχει δει τους Κόκκινους να βάζουν 24 γκολ πέρα από τον αντίπαλο και να δέχονται μόλις τέσσερα, σκοράροντας τρία ή περισσότερα γκολ σε έξι από τους οκτώ αγώνες. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα μιας εντός έδρας εδώ και 38 χρόνια και αυτό ακόμη στο Anfield με μειωμένη χωρητικότητα, καθώς περιμένουμε την ολοκλήρωση της Anfield Road End.

Το αστέρι της παράστασης

Με βαθμολογία FotMob 9,2 στα 10, ο Dominik Szoboszlai ήταν ο άνθρωπος της συνάντησης για τη Liverpool – όπως συχνά έχει κάνει ένα λαμπρό ξεκίνημα στη ζωή του στον Σύλλογο.

Σίγουρα δεν υπάρχει σημείο στο γρασίδι που να μην καλύπτει ο άνθρωπος κάθε φορά που φοράει την φανέλα, απλά βρίσκεται παντού «ταυτόχρονα».
Κόντρα στη Forest, πάλι πρ’οσθεσε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς μπόρεσε η Liverpool να τον αποκτήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς ανταγωνισμό!

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα άψογα στατιστικά του την Κυριακή:

Δύο ασίστ – xA 0,74, ένα παιχνίδι υψηλό
Δημιουργήθηκαν τέσσερις ευκαιρίες – περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη
12 ανακτήσεις – από κοινού οι περισσότερες στον αγώνα
93% ακρίβεια πάσας – η τρίτη καλύτερη από οποιονδήποτε παίκτη στον αγωνιστικό χώρο
Έξι περνούν στο τελευταίο τρίτο

Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον Ούγγρο, αλλά τι παίκτη έχουμε στα χέρια μας!

Πεινασμένος από το ποδόσφαιρο

Το ότι ο Klopp ήταν ακόμη πρόθυμος να προσδιορίσει πού θα μπορούσε να βελτιωθεί η Liverpool μετά από μια κλινική και άνετη εμφάνιση, φαίνεται από τις δηλώσεις του για το πού βρίσκεται αυτή η εξέλιξη της ομάδας.

«Τα τελευταία πέντε λεπτά νομίζω πριν από το ημίχρονο, ξαφνικά ήμασταν λίγο πίσω και μπορούσαν οι αντίπαλοι απλώς να ρίξουν τις μπάλες εκεί. Και αυτές είναι στιγμές που πρέπει να βελτιωθούμε, ξεκάθαρα», είπε ο προπονητής.

Βρήκε μια από τις λίγες στιγμές αδυναμίας καθώς η Liverpool περιόρισε τη Forest σε μόλις 27 τοις εκατό την κατοχή της μπάλας και κατάφερε μόλις 193 ακριβείς πάσες σε 90 λεπτά – οι Reds, σε σύγκριση, είχαν 654. Επιπλέον, η Liverpool τερμάτισε με xG 3,19 και η ομάδα του Steve Cooper μόλις 0,45

Κατάφεραν εννέα σουτ συνολικά και μόνο ένα στο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 95ο λεπτό – αν και χτύπησαν στο οριζόντιο δοκάρι λίγες στιγμές πριν. Στο τέλος, ήταν ένα ήσυχο απόγευμα για τον Alisson και αυτό κάνει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από την αρχή της σεζόν.

Η Liverpool κατέγραψε το καλύτερο ξεκίνημα στο Anfield εδώ και 38 χρόνια
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com