Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Terry: «Έχω μετανιώσει για τον Mohamed Salah»

John Terry: «Έχω μετανιώσει για τον Mohamed Salah»

Ο John Terry παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, ως παίκτης της Chelsea την εξέλιξη που θα είχε ο Mo Salah στην καριέρα του.

Ο Αιγύπτιος θα μείνει στην ιστορία της Premier League ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στα γήπεδα της Αγγλίας, μετά από όσα κατάφερε να κερδίσει με τη φανέλα των Κόκκινων τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.

Είναι γνωστό επίσης πως ο Salah ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα της Chelsea, αν και εκείνη την εποχή δεν κατόρθωσε να κερδίσει μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του Λονδίνου. Μετά λοιπόν την απόρριψη του από την Chelsea, είχε μετακινηθεί στη Roma, όπου και διέπρεψε, για να επιστρέψει και πάλι στην Αγγλία, αυτή τη φορά με τη φανέλα των Κόκκινων.

Μιλώντας λοιπόν στο Obi One Podcast, ο John Terry παραδέχθηκε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε δώσει τη σημασία που θα έπρεπε στους Mo Salah και Kevin De Bruyne.

«Όχι. Δεν τους έδωσα καθόλου σημασία. Καμία ευκαιρία. Και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση μου ως αρχηγού της ομάδας.» είπε. «Με τα χρόνια έγινα πιο διαλλακτικός, αλλά εκείνη την περίοδο ήμουν ιδιαίτερα πειθαρχημένος και μάλλον αυστηρός.» συνέχισε. «Σίγουρα και οι δύο παίκτες χρειάζονταν ένα χέρι στον ώμο τους και μια φιλική κουβέντα και έτσι θα μπορούσα να τους βοηθήσω να προσαρμοστούν.»

«Νιώθω απογοήτευση ως πρώην αρχηγός της ομάδας και το έχω μετανιώσει ιδιαίτερα. Δεν θα μπορούσα να πω τότε ότι θα έφταναν στα επίπεδα που βρίσκονται πλέον. Με τίποτα.» ολοκλήρωσε.

John Terry: «Έχω μετανιώσει για τον Mohamed Salah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com