Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Η νίκη ήταν για τον Lucho»

Jota: «Η νίκη ήταν για τον Lucho»

Στον Luis Diaz είναι αφιερωμένη η Κυριακάτικη νίκη επί της Nottingham Forest, όπως δήλωσε και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Reds, Diogo Jota.

Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε τόσο στον Κολομβιανό, όσο και στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα.

Για τα τρία γκολ και την ανέπαφη εστία είπε:

“ Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Προφανώς [στο] δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να αντιδράσουν και εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Αλλά στο τέλος είναι 3-0, άρα τρεις βαθμοί, προχωράμε. ”

Για τα 50 γκολ του στην Premier League:

“ Είναι πάντα ωραίο να βάζεις γκολ και προφανώς για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά σήμερα και για τον Lucho. Ένιωθα ότι θα σκοράρω. Στην πραγματικότητα έπαιξα αντί για αυτόν. Είμαστε όλοι μαζί του και ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα, αλλά και για εκείνον. Είμαστε όλοι μαζί του και νομίζω ότι ήταν μια ωραία ευκαιρία να του το δείξω αυτό. ”

Για την αλληλεγγύη που έδειξε η ομάδα στον Diaz κατά τη διάρκεια του αγώνα: 

“ Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε αν [δεν έχουμε περάσει] από την ίδια κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε εδώ για αυτόν και ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά στο τέλος. ”

Για το πόσο αισθάνεται ότι οι Reds επιστρέφουν στα καλύτερά τους:

“ Μια διαφορετική Liverpool, όπως είπε και ο προπονητής, είναι σαν το 2.0. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικό σύστημα, διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Απλώς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και τα πράγματα λειτουργούν καλά για εμάς. Όσο συμβαίνει αυτό, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. ”

Η Κυριακάτικη νίκη ήταν για τον Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com