Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suso: «Αν είχα ξανά την ευκαιρία δεν θα έφευγα από την Liverpool»

Suso: «Αν είχα ξανά την ευκαιρία δεν θα έφευγα από την Liverpool»

Ένας πρώην, πολλά υποσχόμενος εξτρέμ της Liverpool, ο Suso, με αφορμή την αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης μεταξύ των ομάδων Sevilla και Arsenal για τους ομίλους του Champions League, παραχώρησε συνέντευξη στην Guardian και αποκάλυψε ότι μετάνιωσε για την φυγή του από τους Reds και παραδέχθηκε ότι θα είχε πράξει διαφορετικά, εάν είχε ξανά την ευκαιρία.

Ο Suso, για τον οποίο ο λόγος, πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, κατά τη διάρκεια της θητείας του στους νεαρούς των Reds και έδειξε ότι έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο παίκτη για τον σύλλογο.

Δυστυχώς, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, με τον Ισπανό να φεύγει από το Anfield για την Milan, τον Ιανουάριο του 2015 και τώρα να συνεχίζει την καριέρα του με την Sevilla στην Ισπανία.

Μόλις 29 ετών, συνεχίζει να χαράζει μια σταθερή πορεία, πραγματοποιώντας 133 εμφανίσεις για την τωρινή του ομάδα και 5 με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Suso εξέφρασε την απογοήτευση του για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα για αυτόν στην Liverpool. «Πήγα τη χρονιά που οι Αμερικανοί αγόρασαν τον σύλλογο και άρχισαν να κάνουν πολλές μεταγραφές», δήλωσε στον Guardian.

Ο Brendan τότε μου είπε: «Μείνε εδώ, θα συνεχίσω να βασίζομαι σε σένα. Αλλά όταν είσαι νέος ίσως δεν σκέφτεσαι τα πράγματα με καθαρό μυαλό, δεν έχεις την υπομονή. Ήθελα να πάω σε μια «κανονική» ομάδα όπου θα μπορούσα να παίζω σε κάθε παιχνίδι και να επιστρέψω πιο ώριμος, έτοιμος. Ίσως αν βρισκόμουν ξανά σε αυτή την κατάσταση τώρα δεν θα έκανα το ίδιο».

Ο Suso, το 2018 και ενώ βρισκόταν στη Milan, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν ανοιχτός σε μια επιστροφή στο Anfield στο μέλλον, λέγοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα χρόνια που πέρασε στον σύλλογο. Στα πεντέμισι χρόνια του στο San Siro, πραγματοποίησε 153 εμφανίσεις και σημείωσε 24 γκολ με 36 ασίστ.

«Ήταν μια προσφορά που μου άρεσε, μια νέα πρόκληση και ήθελα να νιώσω σημαντικός. Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Liverpool και ήμουν χαρούμενος, αλλά η Milan ήταν επίσης μεγάλος σύλλογος. Αν ήταν άλλος σύλλογος, μπορεί να μην είχα φύγει. Θα είχα μείνει στην Liverpool».

Suso: «Αν είχα ξανά την ευκαιρία δεν θα έφευγα από την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com