Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pickford και Tarkowski πιστεύουν ότι αδικήθηκε η Everton στο Derby

Pickford και Tarkowski πιστεύουν ότι αδικήθηκε η Everton στο Derby

Μετά την τελευταία ήττα της Everton από τη Liverpool, ο τερματοφύλακας Jordan Pickford δεν ήταν καθόλου κολακευτικός για τους διαιτητές και δήλωσε ότι «λιγότερη αλαζονεία θα ήταν ωραία».

Ο Ibrahima Konate θα μπορούσε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα εναντίον της Everton, αλλά ο διαιτητής Craig Pawson επέλεξε να μην αποβάλει τον κεντρικό αμυντικό της Liverpool.

Αυτή η απόφαση έφερε πολλές αντιδράσεις, με τον Pickford να λέει στο Premier League Productions, με αποσπάσματα από την Liverpool Echo:
«Τα δώσαμε όλα, δουλέψαμε σκληρά και οι αποφάσεις σίγουρα δεν πήγαν όπως θέλαμε, δεν υπάρχει σοκ. Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε μάλιστα ότι «μπορεί να φανταστεί την απογοήτευση της Everton και του Sean Dyche».

Ωστόσο, ενώ η Everton αμύνθηκε καλά κατά διαστήματα, προσέφερε πολύ λίγη απειλή στην επίθεση και δεν θα μπορούσε να παραπονεθεί πολύ για την ήττα, θα έλεγε κανείς.

Ο Pickford πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλος ο κόσμος θα το μάθει. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πάρα πολλά γιατί έτσι κι αλλιώς απλά θα γίνει. Λίγος διάλογος θα ήταν ωραίος και λιγότερη αλαζονεία θα ήταν επίσης ωραία».

Ο συμπαίκτης του τερματοφύλακα James Tarkowski, αισθάνθηκε επίσης θιγμένος, λέγοντας στο TNT Sports με αναφορές μέσω του BBC Sport:
«Για μένα δεν αισθάνθηκα ότι ήταν ένα πραγματικά δίκαιο παιχνίδι. Είχαμε μια αποβολή, πήραν ένα πέναλτι, το οποίο δεν έχω δει σε επανάληψη, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι ήταν σαν πέναλτι. Ο παίκτης τους έπρεπε να είχε αποβληθεί και τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό χώρο για να τον σώσουν. Δεν έμοιαζε με δίκαιο παιχνίδι.

Είναι απογοητευτικό όχι τόσο η απόδοσή μας όσο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκα την κάρτα για φάουλ σε ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή και ο διαιτητής είπε: «Είσαι εκτός θέσης και του έκανες φάουλ, οπότε είναι κίτρινη κάρτα».
Ο Konate είναι εκτός θέσης, κάνει φάουλ στον δικό μας παίκτη και δεν είναι κίτρινη κάρτα, οπότε για μένα πού είναι η συνέπεια; Αν λέει ότι γι’ αυτό έδωσε την αποβολή στον δικό μας παίκτη, περιμένω το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί είναι που δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο παιχνίδι».

Είναι σίγουρο να πούμε ότι πολλοί από εμάς θα διαφωνούσαν με ορισμένες από τις εκτιμήσεις του Tarkowski εκεί.

Pickford και Tarkowski πιστεύουν ότι αδικήθηκε η Everton στο Derby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com