Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δύσκολο να παίζεις στις 12:30 μετά από διακοπή»

Alisson: «Δύσκολο να παίζεις στις 12:30 μετά από διακοπή»

Ο Alisson Becker μιλώντας μετά το Merseyside Derby του Σαββάτου με την Everton, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, στη δυσκολία της ώρας έναρξης του αγώνα, ενώ αποθέωσε και τον Mo Salah για τα κατορθώματα του.

Για τη σημασία της νίκης δήλωσε:

“ Κάθε τρεις βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε είναι τεράστιοι για εμάς. Η σημερινή μέρα ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή για εμάς καθώς ήταν Derby. Γνωρίζουμε τη σημασία για τους οπαδούς, για την πόλη, για όλους και για εμάς επίσης.

“ Είχαμε αρκετή υπομονή και δουλέψαμε καλά την μπάλα για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες. Τα ένας εναντίον ενός του Lucho [Luis Diaz] ήταν εκπληκτικά [στην] δημιουργία ευκαιριών για εμάς, και [μετά] ξαφνικά το παιχνίδι ανοίγει για εμάς και βρίσκουμε τα δύο γκολ. ”

«Είναι τεράστιο το σημερινό ντέρμπι.

“ Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και ας δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. ”

Για τον Mo Salah:

“ Αυτός ο τύπος είναι καταπληκτικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ελπίζω να καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ που έχει μπροστά του, αρκεί να κρατήσει πάνω του την κόκκινη φανέλα! ” Είπε ο Alisson.

Για την ώρα έναρξης του Derby:

“ Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέφεις από την εθνική ομάδα και να παίζεις στις 12:30. Ταξιδεύαμε πολύ, πήγαμε στη Νότια Αμερική και παίξαμε σκληρά παιχνίδια, αλλά είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν τεράστιο. ”

Οι Reds πήραν το Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com