Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι τρελά τα νούμερα του Salah»

Klopp: «Είναι τρελά τα νούμερα του Salah»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε μετά το νικηφόρο Merseyside Derby του Σαββάτου, αποθέωσε τον Mo Salah, ο οποίος πέτυχε και τα 2 τέρματα του αγώνα εναντίον της Everton, φτάνοντας τα 200 γκολ πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Ο Αιγύπτιος πλέον μετρά 7 γκολ και 4 ασίστ στη φετινή Premier League, ενώ με τα δύο που πέτυχε στο Derby, έχει πλέον σημειώσει 104 εντός έδρας τέρματα, ένα περισσότερο από όσα οι Sir Kenny Dalglish και Steven Gerrard.

Ο Klopp μιλώντας για τα νέα επιτεύγματα του Mo, δήλωσε:

“ Κοιτάξτε, αυτό που αγαπώ περισσότερο στο Mo είναι… πολλά πράγματα, ίσως κυρίως μου αρέσουν οι αριθμοί του! ”

“ Αλλά νομίζω ότι ο Mo Salah έκανε για εμάς απίστευτα πολλά φανταστικά παιχνίδια. Σήμερα δεν ήταν το καλύτερο του παιχνίδι, αλλά μετά [ακόμα] ήταν τόσο αποτελεσματικός με το πέναλτι και μετά έμεινε στις φάσεις, αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο προσόν του, και μου αρέσει αυτό. ”

„ Χρειαζόμαστε κάποιον που μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, και αυτός ήταν εκεί ξανά. Δεν θα μπορούσα να σεβαστώ περισσότερο αυτό το γεγονός.

“ Είναι απολύτως εξαιρετικό, οι αριθμοί είναι τρελοί. Δεν θα σταματήσει ποτέ, αυτή είναι η φύση του και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο για εμάς. ” Σημείωσε ο Klopp.

Mo Salah και Harvey Elliott πανηγυρίζουν στο Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com