Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Ο Jürgen Klopp χαρακτήρισε ως ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό Merseyside Derby με την Everton, προσθέτοντας πως η νίκη με 2-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ο Γερμανός για τη δυσκολία του αγώνα είχε να πει:

“ Δύσκολο παιχνίδι. Ακόμη και πριν από το πρώτο σφύριγμα, δεν ήξερα 100% πώς θα ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Όταν είχαμε τη λήξη, ο Dom μου είπε, «Πραγματικά δεν έπαιξα ποτέ ξανά ντέρμπι.» «Τι εννοείς;» «Η Salzburg δεν έχει ντέρμπι, η Leipzig δεν έχει ντέρμπι, η Ουγγαρία έχει ίσως ένα ντέρμπι, αλλά στις χώρες που ήμουν, δεν παίξαμε ποτέ.» «Εντάξει, καλό, κανένα πρόβλημα, δίνεις πάντα το 100%, ώστε να είσαι έτοιμος για το παιχνίδι. ”

“ Οπότε δεν ξέρετε ακριβώς πώς είναι και μου άρεσε αυτό που είδα, εκτός από αυτό θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει καλύτερα τις φάσεις μας. Δεν έγιναν ούτε ευκαιρίες, αλλά υπήρχαν σούπερ καταστάσεις όπου είχαμε αντεπιθέσεις τετ-α-τετ, και με την ποιότητα που έχουμε, πρέπει να δώσουμε μια καλύτερη τελευταία πάσα. Αυτό δεν συνέβη, οπότε το 0-0, η κόκκινη κάρτα, άλλαξε ξανά το παιχνίδι. Η Everton δεν ήταν [σε] τόσο βαθύ μπλοκ άμυνας πριν από αυτό, αλλά μετά ήταν προφανώς [σε] ένα πολύ βαθύ μπλοκ. Έπρεπε να το συνηθίσουμε, αυτό πήρε λίγο πολύ χρόνο για το γούστο μου. ”

“ Αλλά αυτό που ήταν πραγματικά σημαντικό σήμερα [ήταν] ότι δεν απογοητευτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το γεγονός ότι δεν είχαμε ήδη σκοράρει. Και νόμιζα ότι το κάναμε πολύ καλά, είδα ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε μέχρι το τελικό σφύριγμα, να το δοκιμάσουμε και μετά βάλαμε το πρώτο γκολ. Το πέναλτι, πολύ καλά που έκανε ο Lucho σεντράροντας την μπάλα εκείνη τη στιγμή. μια κατάσταση ένας εναντίον δύο νομίζω και μετά ακόμα μπορεί να περάσει τη μπάλα. Και μετά αργά, έγινε 2-0, το παιχνίδι τελείωσε. ”

Αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Konate:

“ Για να είμαι 100% ειλικρινής, δεν το έχω ξαναδεί ακόμα. Δεν ήμουν σίγουρος ότι το είδα 100%, νομίζω ότι ήμουν κάπου αλλού εκείνη τη στιγμή. Αλλά όταν πέφτει, ο Ibou ήξερα ότι είχε κίτρινη κάρτα, οπότε ήξερα ότι τώρα θα ήταν δύσκολο. Μετά δεν πήρε τη δεύτερη κίτρινη και μετά σκέφτηκα, εντάξει, δεν του δίνουμε ευκαιρία να πάρει άλλη και θα τον βγάλουμε. Καταλαβαίνω, πώς μπορείτε να φανταστείτε, την απογοήτευση της Everton και του Sean [Dyche] αυτή τη στιγμή, απολύτως. Ήταν 0-0 ακόμα ή ήταν 1-0; 0-0. 10 v 10. Νόμιζα ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Θα είχαμε κερδίσει; Δεν ξέρω, δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά δεν είναι ότι θα πίστευα, εντάξει, τώρα δεν έχουμε πλέον καμία πιθανότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι. 100% όχι. Θα ήταν ενδιαφέρον. Η Everton θα άλλαζε κάτι ή όχι; δεν ξέρουμε. Θα ήταν λίγο πιο επιθετικοί ή όχι; Όλα αυτά είναι προφανώς υποθετικά. 2-0 και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. ” Είπε ο Klopp.

Για τη σημασία της επιστροφής στις νίκες:

“ Μου αρέσει να απαντώ σε πράγματα, αλλά πρέπει να έχεις έναν λόγο να απαντάς και να μπορείς να θυμάσαι το πράγμα στο οποίο πρέπει να απαντήσεις. Δύο εβδομάδες από την Brighton, οι παίκτες ήταν παντού στον κόσμο, αυτό έχει νόημα. Δεν είμαι χαρούμενος που «επιστρέφουμε σε τροχιά» ή οτιδήποτε άλλο, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Ναι, και 20 βαθμοί, αυτό θέλαμε και αυτό έχουμε τώρα, οπότε αυτό είναι απολύτως υπέροχο. ”

“ Τώρα Πέμπτη, διαφορετική διοργάνωση, πολύ σημαντική επίσης, άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, φανταστικό. Και από εκεί πάμε, αυτή είναι η κατάσταση. Όπως είπα, από όπου κυριολεκτικά έρχονται τα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση, πραγματικά. Μου άρεσε. Και δεν άκουσα κάτι διαφορετικό, τα καταφέραμε χωρίς κανενός είδους χαζομάρας, εξαιρετικά σημαντικό. Όλα καλά λοιπόν. ”

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com