Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης του στο 1ο γκολ της Brighton ο Virgil

Ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης του στο 1ο γκολ της Brighton ο Virgil

Ο Virgil van Dijk παραδέχθηκε το λάθος του που οδήγησε στο 1ο γκολ της Brighton, εξέφρασε την λύπη του για τα λάθη των Reds στον αγώνα, στον οποίο θα έπρεπε οι γηπεδούχοι να παίζουν με 10 παίκτες.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, το ταξίδι στο Brighton ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψουν οι Κόκκινοι στις νίκες, αλλά αντ’ αυτού οι Reds πρόσφεραν επιπόλαια τα γκολ στους γηπεδούχους.

«Προφανώς, δεν φταίει μόνο αυτός [ο Mac Alister]. Είμαι κι εγώ», είπε ο Van Dijk για την ευθύνη του να δεχτεί το εναρκτήριο γκολ στο Sky Sports.

Η πάσα του αρχηγού στον Alexis Mac Allister, άφησε τον συμπαίκτη του με ελάχιστες πιθανότητες να κρατήσει την κατοχή, και αντ ‘αυτού η μπάλα πήγε σε αντίπαλο και βρέθηκε κατέληξε στα δίχτυα του Alisson.

«Είναι μια ριψοκίνδυνη μπάλα, αλλά προσπαθούμε να παίξουμε από την πλάτη. Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο και τιμωρείσαι αμέσως». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο τρόπος με τον οποίο επιστρέψαμε ήταν μια μεγάλη αντίδραση».

Και ήταν, δύο γκολ του Μο salah σε διάστημα έξι λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψαν το σκορ υπέρ της Liverpool, αν και η Brighton ήταν τυχερή που κράτησε 11 παίκτες στο γήπεδο. Σύμφωνα με τους κανόνες, ο Pascal Gross θα έπρεπε να είχε αποβληθεί επειδή τράβηξε πίσω τον Dominik Szoboszlai και αρνήθηκε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ, χωρίς να εμπίπτει στους κανόνες «διπλού κινδύνου».

Και ενώ ο Van Dijk παραδέχτηκε ότι του «βάραινε» πολύ στο μυαλό, έμεινε «περίεργος» για την έλλειψη κράτησης για τον Gross.

«Στο γήπεδο το σκέφτεσαι αυτό και προφανώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν ρωτάμε αν πρόκειται να αποβληθεί», είπε ο Van Dijk. «Ήμουν αρκετά περίεργος για τον λόγο που δεν [αποβλήθηκε] ή δεν πήρε καν κάρτα! Δεν είδα «επαναλήψεις» (εννοεί έλεγχο από το VAR) στον αγωνιστικό χώρο, άρα δεν είναι ξεκάθαρο γιατί δεν έγινε παρατήρηση. Κερδίζουμε το πέναλτι, σκοράρουμε το πέναλτι και στο τέλος της ημέρας, ο διαιτητής αποφάσισε να μην δώσει κόκκινη ή έστω μια κίτρινη κάρτα. Αυτό πρέπει να αποδεχτούμε».

Όσο για το δεύτερο γκολ της Brighton, ο Van Dijk είπε ότι η απόφαση του Robertson να αφήσει την μπάλα οφειλόταν σε «λάθος επικοινωνίας

«Ο Robo άκουσε μια κραυγή και δεν ήταν», εξήγησε. «Ήταν λάθος επικοινωνία και δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη. Συνολικά, είμαι περήφανος για την ομάδα μου, πρέπει να περάσουμε την διακοπή των Εθνικών και μετά να επιστρέψουμε για δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης του στο 1ο γκολ της Brighton ο Virgil
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com