Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρέσκεια στους οπαδούς για το «εξάρι» Mac Allister

Δυσαρέσκεια στους οπαδούς για το «εξάρι» Mac Allister

O Alexis Mac Allister ήταν για ακόμα μία φορά ο πιο αμυντικογενής από την τριάδα μέσων της Liverpool στο Brighton, ελλείψει καθαρού αμυντικού χαφ (πλην του Endo).

Η επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση του Αργεντινού σε έναν ρόλο λιγότερο προωθημένο από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει με τους «Γλάρους» δυσαρέστησε πολλούς φίλους των Reds, οι οποίοι μέσω X (πρώην Twitter) εξέφρασαν την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι οι δημιουργικές αρετές του 24χρονου χαραμίζονται εν πολλοίς με αυτόν τον τρόπο.

Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά tweets:

  • «Σε σχέση με την περίφημη ανοικοδόμηση του κέντρου της Liverpool, έχω να πω ότι η έλλειψή τους στη θέση ‘6’ βγάζει μάτι! Η μέρα που ο Mac Allister θα παίξει στην πραγματική του θέση θα είναι πολύ ευχάριστη.»
  • «Αγαπώ τον Mac Allister, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι το παιχνίδι του και δεν πρόκειται να γίνει σύντομα. Γι’ αυτές ακριβώς τις καταστάσεις μας είπαν ότι έφεραν τον Endo.»
  • «Το να παίζει ο Alexis στο ‘6’ ενώ έχουμε αμυντικό χαφ στον πάγκο είναι οριακά εγκληματικό!»
  • «Ο Mac Allister πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του (πρώτου) ημιχρόνου στο δικό μας μισό. Όσο συνεχίζει να παίζει ως ‘εξάρι’, τόσο θα στερούμαστε τα απίστευτα πράγματα που μπορεί να κάνει μπροστά.»
  • «Θυμάμαι τον Klopp, όταν έφερε ένα παλικάρι από τη Στουτγάρδη να παίξει αμυντικό χαφ, να λέει να του δώσουμε μία ευκαιρία, και τελικά παίζει με τον Alexis Mac Allister σε αυτή τη θέση.»
O Alexis Mac Allister στο Amex.
O Alexis Mac Allister στο Amex.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com