Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Zerbi: «Ελπίζω οι διαιτητές να μη νιώθουν έξτρα πίεση λόγω Liverpool»

De Zerbi: «Ελπίζω οι διαιτητές να μη νιώθουν έξτρα πίεση λόγω Liverpool»

O Roberto De Zerbi στο Anfield στο περσινό παιχνίδι στο Anfield.

Στις πιθανές επιπτώσεις του διαιτητικού σίριαλ της προηγούμενης βδομάδας στους αντιπάλους της Liverpool αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου του ο Roberto De Zerbi.

Η παραδοχή του λάθους της ακύρωσης του Luis Diaz στο παιχνίδι με την Tottenham, σε συνδυασμό με όλα όσα ακολούθησαν (ανακοίνωση της Liverpool, αίτημα για γνωστοποίηση του ηχητικού της επίμαχης συνομιλίας διαιτητή-VAR, δημοσιοποίηση των συζητήσεων του Simon Hooper με τον Darren England και δήλωση της επιθυμίας του Klopp για επανάληψη της αναμέτρησης) έχουν τοποθετήσει το θέμα στην κορυφή της αθλητικής επικαιρότητας του Νησιού.

Είναι προφανές λοιπόν ότι ειδικά ο Roberto De Zerbi, ως προπονητής της πρώτης ομάδας που θα αντιμετωπίσει τους Reds στο πρωτάθλημα μετά το παιχνίδι με τους Spurs, δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για το αν περιμένει ότι η διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης μεταξύ Brighton και Liverpool στο AMEX θα είναι επηρεασμένη από τα γεγονότα του Tottenham Hotspur Stadium.

Στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ο Ιταλός απάντησε ως εξής:

«Ελπίζω ο διαιτητής, μιας και παίζουμε με τη Liverpool, να είναι χωρίς πίεση, ή τέλος πάντων χωρίς υπερβολική πίεση, γιατί το σωστό είναι κάθε παιχνίδι να ξεκινά χωρίς πίεση από το προηγούμενο.»

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Klopp, όμως και εμείς πέρυσι χάσαμε πολλούς βαθμούς εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων. Μπορεί να συμβεί, γιατί και οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Ίσως κάνουν λιγότερα λάθη από εμένα και τους υπόλοιπους προπονητές.»

«Σίγουρα όμως όταν αυτές οι καταστάσεις είναι εναντίον σου είναι δύσκολο να τις αποδεχτείς, οπότε καταλαβαίνω τον Klopp.»

O Roberto De Zerbi στο Anfield στο περσινό παιχνίδι στο Anfield.
O Roberto De Zerbi στο Anfield στο περσινό παιχνίδι στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com