Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στη εθνική Αγγλίας για τον Trent Alexander Arnold

Επιστροφή στη εθνική Αγγλίας για τον Trent Alexander Arnold

Μετά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομάδας μας, ο Trent Alexander Arnold επέστρεψε και στις κλήσεις της εθνικής Αγγλίας.

Η στιγμή που οι περισσότεροι οπαδοί μισούμε φτάνει. Το break για τις εθνικές ομάδες επιστρέφει και οι παίκτες της ομάδας μας θα κληθούν να υπηρετήσουν τις εθνικές τους ομάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

Ο Trent είναι από τους «τυχερούς» διεθνείς, που δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα για την εκπροσώπηση της εθνικής Αγγλίας. Τα λιοντάρια θα αγωνιστούν στην έδρα τους σε φιλικό αγώνα με την Αυστραλία πριν υποδεχτεί τους Ιταλούς στης 13 και 17 του μήνα.

Ο υπαρχηγός της ομάδας μας έχει δηλωθεί ως μέσος και όχι ως αμυντικός στην λίστα της εθνικής του, καθώς η δοκιμή που έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Gareth Southgate φαίνεται να τον άφησε ικανοποιημένο και πλέον ο Trent αρχίζει και καθιερώνεται ως μέσος για την Αγγλία.

Ο Trent είναι ο μόνος παίκτης της ομάδας μας που θα παίξει για την εθνική Αγγλίας, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη και αρχηγό του Jordan Henderson, που άφησε την ομάδα μας το φετινό καλοκαίρι για την Al-Ettifaq και τον θρύλο για την ομάδα μας και πλέον προπονητή της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας Steven Gerrard.

Ο Alexander Arnold επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας μετά την απουσία του λόγω του ίδιου τραυματισμού που τον άφησε έξω και από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ο τραυματισμός του φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν καθώς ο Trent επέστρεψε στο επεισοδιακό για την ομάδα ματς με την Tottenham πριν επιστρέψει και ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Union Saint- Gilloise. Χρειάζεται βέβαια προσοχή στην διαχείριση του για να αποφευχθούν τυχών νέοι τραυματισμοί.

Οι επιλογές του Southgate άφησαν εκτός όλους του υπόλοιπους Άγγλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παρόλο τις αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις παικτών όπως ο Joe Gomez, ο οποίος αναπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το κενό που άφησε ο Trent με αρκετά καλές εμφανίσεις.

Επιπλέον ο Curtis Jones παρ’ όλο που μας άφησε πικρή γεύση με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε με την Tottenham, είχε αρκετά καλές, μερικές φορές εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα μας και μέχρι πρότινος ήταν παρών στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της Αγγλίας. Πλέον η ηλικία του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε αυτές τις ομάδες και θα μείνει με την ομάδα μας.

Ο Curtis Jones μπορεί να είναι μεγάλος πια για τις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες της ομάδας μας όπως η ευχάριστη έκπληξη Jarell Quansah, ο Harvey Davies, ο Luke Chambers και ο Bobby Clark που θα εκπροσωπήσουν κανονικά τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας.

Επιστροφή στη εθνική Αγγλίας για τον Trent Alexander Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com