Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brighton – Liverpool (preview)

Brighton – Liverpool (preview)

Όγδοη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο AMEX από την Brighton την Κυριακή στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Premier League, έπειτα από την άδικη ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Tottenham Stadium και παράλληλα να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Η ομάδα του Klopp επικράτησε με άνεση την Πέμπτη της Union SG στο Anfield, ενώ η Brighton απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την Marseille, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και πήρε τον πρώτο της Ευρωπαϊκό βαθμό.

Ο Γερμανός προπονητής μπόρεσε να κάνει αλλαγές στον αγώνα της Πέμπτης και να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές, όπως ο van Dijk που δεν αγωνίστηκε καθόλου και ο Mo Salah που βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο Ολλανδός αμυντικός θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και ο Andy Robertson, ενώ την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσει ο Trent Alexander-Arnold και πιθανότατα ο Ibou Konate.

Στο αρχικό σχήμα των Reds αναμένεται να βρεθούν και οι Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch ή Endo, Salah, Diaz και Nunez.

Εκτός λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με την Tottenham θα είναι ο Curtis Jones, που θα χάσει και τα δύο επόμενα ματς, καθώς και ο Diogo Jota.

Λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει ο Cody Gakpo που θα επιστρέψει στο Merseyside Derby μετά την διακοπή, όπως και οι Thiago και Bajcetic για τον ίδιο λόγο.

Η Brighton που την περασμένη Κυριακή γνώρισε συντριβή με 6-1 κόντρα στην Aston Villa εκτός έδρας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Estupinian, ενώ εκτός θα μείνουν λόγω μικροπροβλημάτων και οι πρώην Κόκκινοι, Adam Lallana και James Milner.

Οι Reds έχουν 16 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, ενώ οι Seagulls έχουν συγκεντρώσει 15, έχοντας όμως τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Το αήττητο σερί 17 αγώνων της Liverpool τελείωσε την περασμένη εβδομάδα.
  • Η Brighton έχει δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Liverpool.
  • Συμμετοχή σε 12 γκολ σε 12 ματς κόντρα στη Brighton έχει ο Mo Salah.
  • Μόλις 2 νίκες σε 14 ματς πρωταθλήματος έχουν οι Seagulls εναντίον των Reds.
  • Ο Gravenberch έχει δώσει ασίστ ή έχει σκοράρει σε κάθε ματς που έχει ξεκινήσει με την ομάδα.
  • Το καλύτερο της ξεκίνημα στην ιστορία της στην Premier League έχει κάνει το σύνολο του De Zerbi.
Για το διπλό στο AMEX για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com