Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να ξαναγίνει ο αγώνας με την Tottenham»

Klopp: «Πρέπει να ξαναγίνει ο αγώνας με την Tottenham»

Ο Jürgen Klopp τοποθετήθηκε επίσημα αναφορικά με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Tottenham στο Λονδίνο, τονίζοντας πως κατά τη γνώμη του, το παιχνίδι θα πρέπει να επαναληφθεί, λόγω της σκανδαλώδους ακύρωσης του γκολ του Luis Diaz στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Reds δεν έχουν αποφασίσει αν θα ζητήσουν επίσημα την επανάληψη του αγώνα, όμως δεν αποκλείεται να το πράξουν, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Γερμανού τεχνικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Klopp επί του θέματος:

“ Το ηχητικό δεν το άλλαξε καθόλου, δεν με ενδιέφερε γιατί συμβαίνουν τα πράγματα γιατί ήξερα, είδα το αποτέλεσμα – σκοράραμε και δεν μέτρησε. Δεν περίμενα το ηχητικό και καθόμουν εκεί ελπίζοντας να μάθω πώς συνέβη ή οτιδήποτε άλλο. ”

“ Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, όσο μεγάλο και σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο, να το αντιμετωπίζουμε πραγματικά με τον σωστό τρόπο. “

„ Εννοώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο διαιτητής εντός γηπέδου, ο επόπτης, ο τέταρτος διαιτητής και ειδικά το VAR, δεν το έκαναν επίτηδες. ”

“ Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ήταν ένα λάθος, ένα προφανές λάθος, και νομίζω ότι θα υπήρχαν λύσεις για αυτό στη συνέχεια. Μπορώ να πω αμέσως, και κάποιοι δεν θέλουν να πω, όχι ως προπονητής της Liverpool, περισσότερο ως ποδοσφαιριστής, το μόνο αποτέλεσμα πρέπει να είναι μια επανάληψη του αγώνα. Ετσι είναι. “

“ Μάλλον δεν θα συμβεί, το επιχείρημα εναντίον αυτού είναι ότι αν ανοίξουμε αυτή την πύλη της επανάληψης, όλοι θα το ζητήσουν. ”

“ Νομίζω ότι η κατάσταση είναι τόσο πρωτόγνωρη, δεν συνέβαινε πριν, είμαι 56 χρονών και σε 50 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν αντιμετωπίζω τα πάντα καλά, αλλά έχω συνηθίσει σε λάθος αποφάσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάτι τέτοιο, από όσο θυμάμαι, δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η επανάληψη θα ήταν το σωστό. Εναντίον του επιχειρήματος της επανάληψης, αν συνέβαινε ξανά, νομίζω ότι η επανάληψη θα ήταν το σωστό ξανά. ”

“ Ή, ο διαιτητής να έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει τους προπονητές και να πει: “Κάναμε ένα λάθος, αλλά μπορούμε να το λύσουμε. Αφήστε τη Liverpool να σκοράρει ένα γκολ και ξεκινάμε από εκεί. ”

“ Αυτό που το κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο είναι ότι δεχθήκαμε γκολ δύο λεπτά αφότου πετύχαμε ένα κανονικό γκολ. ”

“ Πώς όλα εξαρτώνται το ένα από το άλλο, αν το γκολ μετρούσε η μπάλα θα ξεκινούσε στη μέση του γηπέδου. Θα ήταν όλα διαφορετικά. ”

“ Αυτή είναι η άποψή μου για αυτό, δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν από αυτούς. Καθόλου. ”

“ Δεν επιτρέπεται να κυνηγήσουμε τους διαιτητές, έκαναν ένα λάθος και ένιωσαν φρικτά εκείνο το βράδυ, είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος. Κανείς δεν χρειάζεται περαιτέρω τιμωρία.

“ Αυτό που έκανε αυτή τη μέρα πραγματικά δύσκολη για εμάς, ήταν όλες οι άλλες αποφάσεις. ”

“ Σε αυτό το στάδιο, εξακολουθούμε να εξετάζουμε τις πληροφορίες που έχουμε. Από την άποψή μου, αν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση για πρώτη φορά, προσπαθείς να την καταλάβεις και μετά δουλεύεις για λύσεις. ”

“ Αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, διακυβεύονται βαθμοί. Γι’ αυτό, για μένα μια επανάληψη θα ήταν η σωστή απόφαση. ”

Απόλυτη ληστεία στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com