Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Union SG (preview)

Liverpool – Union SG (preview)

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Union Saint-Gilloise το βράδυ της Πέμπτης στις 22:0 ώρα Ελλάδος.

Ο στόχος των Reds είναι ξεκάθαρος και όχι άλλος από το να συνεχίσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη, καθώς και να πετύχουν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας, επιστρέφοντας και στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα του Σαββάτου από την Tottenham.

Η Liverpool αφήνει πίσω της το επεισοδιακό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και στρέφεται σε εκείνο της Πέμπτης, στο οποίο θα κάνει αλλαγές, όπως άλλωστε θα συμβαίνει και σε όλη τη φάση των ομίλων.

Αναμένεται να δούμε από τον Klopp μια ενδεκάδα παρόμοια με εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στη LASK, με τον Kelleher κάτω από τα δοκάρια, τους Konate και Quansah στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα στα αριστερά και πιθανότατα τον Trent στα δεξιά.

Οι Endo και Gravenberch έχουν σίγουρη θέση στον χώρο του κέντρου και την τριάδα κατά πάσα πιθανότητα θα συμπληρώσει ο Curtis Jones, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά μετά από έναν μήνα στην Premier League, λόγω τις τιμωρίας.

Στην επιθετική γραμμή θα μπορούσαμε να δούμε τους Doak, Nunez και Jota, με τους Mo Salah και Luis Diaz να παίρνουν ανάσες ενόψει Κυριακής.

Εκτός παραμένει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Thiago, ο Bajcetic, καθώς και ο Gakpo που θα επιστρέψει μετά την διακοπή.

Η Union SG την Κυριακή επικράτησε με 3-1 στην έδρα της, της Charleoi και πλέον οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του Βελγίου με 19 βαθμούς, έπειτα από 9 αγώνες, ενώ παραμένει αήττητη για 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με την Toulouse στην έδρα της και αναμένεται να παλέψει ως το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον αγώνα με τη Liverpool θα στερηθεί τους μέσους, Lapoussin και Castro-Montes, λόγω τραυματισμών.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Martin Krogh.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Toulouse υποδέχεται την LASK.

Η Liverpool κάνει τη φετινή της εντός έδρας Ευρωπαϊκή πρεμιέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com