Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Postecoglou: «Μέρος του παιχνιδιού τα λάθη»

Postecoglou: «Μέρος του παιχνιδιού τα λάθη»

Ο Ange Postecoglou στη συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα της Tottenham με την Liverpool στο Λονδίνο, μίλησε για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Luis Diaz στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας πως ποτέ δεν τέθηκε υπέρ του VAR, αλλά προσθέτοντας και πως τα λάθη είναι μέρους του παιχνιδιού.

Οι Reds είδαν ένα καθαρότατο γκολ να τους ακυρώνεται στο χθεσινό ματς, καθώς και τον Diogo Jota να αποβάλλεται αδίκως, σε μια ξεκάθαρη κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος τους, από τον Hooper και όλη τη διαιτητική του ομάδα.

Η PGMOL ανέφερε στην ανακοίνωση της πως το τέρμα του Κολομβιανού ακυρώθηκε λανθασμένα, όμως αυτή της η παραδοχή, δεν πρόκειται να δώσει πίσω στη Liverpool τους κλεμμένους βαθμούς.

Ο τεχνικός των Spurs όσο αφορά το γκολ του Diaz και το VAR, είπε:

“ Ίσως χρειαστεί να ψάξετε για μένα. Ξέρω ότι δεν ήμουν ποτέ φαν του VAR. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί περιπλέκει τομείς του παιχνιδιού που δεν ήταν έτσι πριν. ”

“ Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε ή δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι καμία τεχνολογία δεν πρόκειται να κάνει το παιχνίδι χωρίς λάθη. ”

“ Όλοι δεχόμασταν ότι τα λάθη ήταν μέρος του παιχνιδιού. Ο κόσμος είχε την εσφαλμένη αντίληψη ότι το VAR θα ήταν χωρίς λάθη. ”

Πεντακάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com