Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Tottenham, Szoboszlai, Endo και τραυματίες

Ο Klopp για Tottenham, Szoboszlai, Endo και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε τη συνέντευξη τύπου του ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Tottenham στο Λονδίνο για την Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε πρώτα για την Tottenham:

“ Οι Spurs είναι ένα δύσκολο τεστ, δεν έχουμε παίξει ακόμα εύκολο παιχνίδι, εκτός έδρας στη Newcastle και στην Chelsea ήταν πολύ δύσκολα. Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν δύσκολα. Οι Spurs πάνε καλά, ο Ange φαίνεται κορυφαίος, ανυπομονώ να τον συναντήσω. Νομίζω ότι [οι οπαδοί] ήταν όλοι απελπισμένοι για επιθετικό ποδόσφαιρο και εκείνος το κάνει. ”

Ρωτήθηκε για τους τραυματίες και την επιστροφή του Trent:

 “ Ο Trent προπονήθηκε χθες κανονικά και θα προπονηθεί σήμερα κανονικά. Φαίνεται ότι θα είναι αύριο στην αποστολή. ”

“ Ο Stefan Bajcetic είχε ένα μικρό πισωγύρισμα, ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν λείπεις για έξι μήνες. Δεν είναι σοβαρό, αλλά θα μείνει σίγουρα εκτός το Σάββατο. ”

“ Και προσπαθούμε τα πάντα για να τον φέρουμε σε ταχύτητα χωρίς να τον πιέζουμε. Κάνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για αυτόν, αλλά τελικά είναι απογοητευτικό για εκείνον, φυσικά, αλλά και για εμάς. Οπότε πρέπει να τον βγάλουμε λίγο έξω. Μπορεί να δουλέψει σχεδόν σε όλα τα άλλα αλλά να μην παίζει. Αυτό είναι, θα έλεγα. ”

“ Ο Thiago είναι ακόμα εκτός, ο Conor ακόμα εκτός. Νομίζω ότι αυτό είναι όλο. ”

Για την επένδυση από την Dynasty Equity στον σύλλογο:

“ Μπορώ να καταλάβω ότι τα χρήματα στο ποδόσφαιρο είναι για να τα ξοδέψεις, είμαι μέρος αυτού επίσης. Αυτή τη στιγμή έχουμε ξαναχτίσει μια νέα κερκίδα που θα βελτιώσει την καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο. Την Main Stand, το AXA, το Melwood επέστρεψε σε εμάς… πολλά πράγματα για να κρατηθεί το club υγιές. ”

“ Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε έναν προϋπολογισμό για 200 εκατομμύρια λίρες, όσο  καλύτερη θέση είναι αυτή που βρισκόμαστε όσο περισσότερα μπορούμε να ξοδέψουμε. Το Champions League δεν είναι τεράστιο πλήγμα, αλλά βελτιώσαμε την ομάδα ούτως ή άλλως, κάτι που είναι δύσκολο αλλά δυνατό. Αλλά η επένδυση [Dynasty] είναι μια καλή είδηση. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν σωστά. ”

Για τον Szoboszlai πρόσθεσε:

“  Είμαι εντυπωσιασμένος, το παιδί είναι εντυπωσιακό, πολύ έξυπνο, ένα καλό παιδί που είναι κοντά με όλους. Ήταν τόσο χαρούμενος που ήρθε εδώ, που ήταν ωραίο να δω πόσο πολύ σήμαινε για αυτόν. Αν αυτή είναι η διάθεσή σου τότε είναι μια καλή κατάσταση να παίζεις το καλύτερο σου ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Endo:

“ Δεν με εξέπληξε [η απόδοσή του]. Ο Dom και ο Macca μόλις μπήκαν και έκαναν κλικ, αλλά να μη δίνεις άλλο χρόνο στους ανθρώπους τι κόσμος είναι αυτός; Ο Endo είναι κορυφαίος άνθρωπος και παίκτης. ”

“ Δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που περιέγραψα την κατάσταση του, ότι ήταν υπερβολικά ευγενικός. Δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. ”

“ Όλη η προσοχή ήταν στο γκολ του Dominik, αλλά η πάσα ήταν εξίσου καλή. Μια κορυφαία, κορυφαία πάσα. Πάσες που μας έλειψαν στο παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Endo είναι σε καλό δρόμο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. ”

Για τα άσχημα ξεκινήματα στους αγώνες:

“ Δεν είμαστε σταθεροί. Το ξεκίνημά μας στο παιχνίδι δεν είναι εξαιρετικό. ”

“ Χρησιμοποιούμε αρκετά καλά το ημίχρονο, αλλά δεν είναι ότι η συνάντησή μας πριν το παιχνίδι είναι άχρηστη. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ότι φαινόμαστε μερικές φορές! ”

Όσο για την καλή εικόνα ως τώρα στη σεζόν:

“ Είχαμε μια καλή προετοιμασία, μια μεγάλη προετοιμασία μαζί, αυτό βοηθά. Η ομάδα είναι ανοιχτή για νέα πράγματα. Το ονομάσαμε νέο ξεκίνημα – φέτος είναι η πρώτη χρονιά για αυτήν την ομάδα, αυτά είναι μόνο λόγια, αλλά το ζούμε. ”

“ Δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια βάση και να τη χρησιμοποιήσουμε, όχι να συγκριθούμε με άλλες ομάδες. ”

Ο Stefan Bajcetic θα μείνει εκτός το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com