Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tottenham – Liverpool (preview)

Tottenham – Liverpool (preview)

Έβδομη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool δοκιμάζεται στο Tottenham Stadium κόντρα στους Spurs το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενοι από την πρόκριση επί της Leicester για το Carabao Cup και θέλουν να πετύχουν την έκτη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα και όγδοη σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητοι στη φετινή Premier League, με τη Liverpool να είναι δεύτερη με 16 βαθμούς και την Tottenham να είναι τέταρτη με 14.

Την περασμένη Κυριακή η Liverpool επικράτησε με 3-1 της West Ham, ενώ η Tottenham απέσπασε ισοπαλία κόντρα στην Arsenal στο Emirates, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Από τους Reds δεν αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης Κυριακής, με τον Konate να ενδέχεται να ξεκινήσει, αντί του Joel Matip.

Αν υπάρξει άλλη αλλαγή θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Joe Gomez να έχει πάντως προβάδισμα έναντι του Trent Alexander-Arnold, ο οποίος βέβαια προπονείται κανονικά.

Δύο απουσίες για την ομάδα του Klopp, για μια ακόμη εβδομάδα ο Thiago, του οποίου η ημερομηνία επιστροφής παραμένει άγνωστη, αλλά και ο Stefan Bajcetic με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η Tottenham του Postecoglou θα έχει σαφώς περισσότερες απουσίες στον αγώνα του Σαββάτου, όμως κατά πάσα πιθανότητα ο James Maddison δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτές.

Εκτός θα παραμείνει ο Perisic που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, οι Sessegnon και Bentancur που λείπουν πολλούς μήνες και πιθανότατα ο Brennan Johnson.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Simon Hooper.

Στον περσινό αγώνα του Λονδίνου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2.

Tottenham εναντίον Liverpool το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com