Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρακολούθησε στο γήπεδο τα παιχνίδια με LASK & West Ham ο Werner

Παρακολούθησε στο γήπεδο τα παιχνίδια με LASK & West Ham ο Werner

Ο ιδιοκτήτης της Liverpool Tom Werner ήταν παρών σε κάθε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια του συλλόγου, με την FSG να δείχνει ένα «ενωμένο μέτωπο».

Οι Reds είναι αήττητοι μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, και σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν βγει νικητές με 3-1, συμπεριλαμβανομένων των LASK και West Ham. Ο Werner παρακολούθησε την ομάδα του Jurgen Klopp δύο φορές να αντεπιτίθεται από το 1-0, με τα γκολ των Darwin Nunez, Luis Diaz, Mohamed Salah και Diogo Jota να δείχνουν τον «πλούτο» των επιθετικών επιλογών στην ομάδα.

Αλλά δεν ήταν σαφές γιατί ο 73χρονος είχε πετάξει από τη Βοστώνη για αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια, με την τελευταία επίσκεψη του Henry τουλάχιστον να χρονολογείται με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο David Powel του Liverpool Echo εξήγησε, ωστόσο, ότι το ταξίδι του Werner ήταν να «συνδεθεί προσωπικά με την διοίκηση». Ο στόχος της FSG είναι να «επιδείξει ένα ενιαίο μέτωπο», το οποίο είναι επίκαιρο καθώς τα αποτελέσματα βελτιώνονται υπό τον Κlopp μετά από μια σημαντική αναθεώρηση όλο το καλοκαίρι.

Η έκθεση της Echo υποδηλώνει ότι οι συναντήσεις του Werner με υψηλόβαθμα στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Κlopp, θα μπορούσαν να καθορίσουν «ποια κατεύθυνση θα πάει ο σύλλογος». Δύο παραδείγματα αυτού είναι ο διορισμός ενός αθλητικού διευθυντή, με τον Jorg Schmadtke να κατέχει μόνο μια προσωρινή θέση, μαζί με τα σχέδια για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Powel προσθέτει: «Οι πηγές υποστηρίζουν ότι, η εστίαση παραμένει στο μακροπρόθεσμο μέλλον της FSG τόσο στη Liverpool όσο και στους Red Sox. Αυτό έρχεται μετά από σχόλια του διευθύνοντος συμβούλου της Liverpool , Billy Hogan, στη σειρά «Ρωτήστε έναν CEO» του SportsPro Media Podcast τον Αύγουστο, επιμένοντας ότι όσοι είναι εντός του συλλόγου «επικεντρώνονται στην κατάκτηση τροπαίων. Ό,τι κάνουμε είναι προς το συμφέρον του συλλόγου», εξήγησε o Hogan

«Θα υπάρξει κριτική, θα υπάρξει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της εργασίας σε ένα περιβάλλον τόσο δημόσιο όσο η Liverpool. Έρχεται με την επικράτεια, πρέπει να έχεις σκυμμένο το κεφάλι, να συνεχίσεις και να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τον σύλλογο. Η ομάδα με την οποία συνεργάζομαι νοιάζεται πολύ βαθιά. Φυσικά και νοιάζονται για τα αποτελέσματα στο γήπεδο, αλλά νοιάζονται επίσης πολύ για τον ίδιο τον σύλλογο και για το να κάνουν το σωστό για τον σύλλογο».

Παρακολούθησε στο γήπεδο τα παιχνίδια με LASK & West Ham ο Werner
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com