Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με απουσίες θα υποδεχθεί η Tottenham την Liverpool

Με απουσίες θα υποδεχθεί η Tottenham την Liverpool

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα είναι η Tottenham στην επίσκεψη του Σαββάτου της Liverpool, με νέες αμφιβολίες για έναν ακόμη & τον James Maddison να γλιτώνει από τραυματισμό.

Δύο από τις τέσσερις ομάδες που εξακολουθούν να είναι αήττητες στη φετινή Premier League αναμετρούνται το βράδυ του Σαββάτου, με τη Liverpool να επισκέπτεται την Tottenham. Οι Reds το κάνουν μετά από μια σύγκρουση στο League Cup με τη Leicester το βράδυ της Τετάρτης, αλλά οι Spurs έχουν ήδη αποκλειστεί από το κύπελλο μετά την ήττα στον δεύτερο γύρο από τη Fulham.

Μια πρόωρη αποχώρηση δίνει στην ομάδα του Ange Postecoglu περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει και να προετοιμαστεί, μετά την ισοπαλία 2-2 με την Arsenal το Σαββατοκύριακο. Το αδιέξοδο των Spurs στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, έφερε μια νέα ανησυχία για τραυματισμούς που προστέθηκαν σε τέσσερις υπάρχοντες απόντες, με τον Brennan Johnson να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους μηριαίους.

Η καλοκαιρινή προσθήκη από τη Nottingham Forest, θα μπορούσε «κάνει παρέα» στους Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon, Bryan Gil και Ivan Perisic στο περιθώριο.

Όμως, ενώ υπήρχαν φόβοι για έναν τραυματισμό του Maddison κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Emirates, ο μέσος απέφυγε το πρόβλημα τελικά. Αυτό σύμφωνα με τον Postecoglu, ο οποίος έδωσε ενημέρωση για τους Johnson, Maddison και Heung-min Son μετά τον αγώνα της Κυριακής.

«Δεν είμαι σίγουρος με τον Brennan, φαίνεται ότι ένιωθε κάτι, αλλά θα το αξιολογήσουμε», είπε στους δημοσιογράφους. «Ο Madders και ο Sonny δεν μπήκαν 100% στο παιχνίδι, αλλά τα κατάφεραν, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό».

Η Tottenham θα μπορούσε να δει τον μεσοεπιθετικό Gio Lo Celco να επιστρέφει στην ομάδα απέναντι στη Liverpool, έχοντας χάσει σχεδόν έναν μήνα λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Ως έχει, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα φυσικής κατάστασης για τους Spurs, με τον Postecoglu να δηλώνει την ισχυρότερη δυνατή ομάδα του μετά από μια εβδομάδα.

Η απουσία του Johnson θα έβλεπε είτε τον Richarlison, είτε τον Manor Solomon, με τους Son και Dejan Kulusevski βασικούς στην επίθεση. Ο Son είναι ο πρώτος σκόρερ των Spurs αυτή τη σεζόν με πέντε γκολ, ενώ ο Maddison έχει συμμετάσχει στα περισσότερα γκολ, σκοράροντας δύο και κάνοντας τέσσερις ασίστ σε επτά παιχνίδια από τότε που μετακόμισε από τη Leicester.

Πιθανή ενδεκάδα της Tottenham: Vicario, Porro, Romero, Van de Ven, Udogie, Bissouma, Sarr,Kulusevski, Maddison, Solomon, Son.

Με απουσίες θα υποδεχθεί η Tottenham την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com