Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Dynasty Equity μειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου

Στην Dynasty Equity μειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου

Η FSG βρήκε μετά από πολλούς μήνες αναζήτησης την επένδυση που έψαχνε για τη Liverpool, καθώς μειοψηφικό πακέτο της ομάδας ανήκει πλέον στην Dynasty Equity, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Reds το απόγευμα της Πέμπτης.

Το fund με έδρα την Νέα Υόρκη ξόδεψε περίπου 120 εκατομμύρια λίρες, για να αποκτήσει ένα μερίδιο του συλλόγου.

Αυτά τα χρήματα έχουν ήδη δεσμευτεί για την αποπληρωμή των τραπεζικών χρεών των Reds, τα οποία έχουν αυξηθεί ως αποτέλεσμα των πρόσφατων εργασιών επέκτασης στο Anfield, του AXA Training Centre και της επαναγοράς του Melwood.

Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να απελευθερώσει μετρητά που δημιουργούνται από τις αυξανόμενες ροές εσόδων από εμπορικές, αγωνιστικές και μεταδόσεις για επανεπένδυση στην ομάδα του Klopp στο μέλλον.

Η άφιξη της Dynasty θέτει ένα τέλος σε μια μακροχρόνια αναζήτηση για επενδύσεις μειοψηφίας στη Liverpool, η οποία εποπτευόταν από τη Morgan Stanley και την Goldman Sachs.

Η FSG πάντα επέμενε ότι η προτίμησή τους ήταν να παραχωρήσουν ένα μειοψηφικό μερίδιο, μια στάση που επανέλαβε ο Mike Gordon την Πέμπτη.

Ο Mike Gordon δήλωσε: “Η μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας στη Liverpool παραμένει τόσο ισχυρή όσο ποτέ. ”

“Πάντα λέγαμε ότι εάν υπάρχει ένας επενδυτικός εταίρος που είναι κατάλληλος για τη Liverpool, τότε θα επιδιώξουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης οικονομικής ανθεκτικότητας του συλλόγου και της μελλοντικής ανάπτυξης. ”

“ Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τη μακροχρόνια σχέση με τη Dynasty για να ενισχύσουμε περαιτέρω την οικονομική θέση του συλλόγου και να διατηρήσουμε τις φιλοδοξίες μας για συνεχή επιτυχία εντός και εκτός γηπέδου. ”

Η FSG παραχώρησε μερίδιο του συλλόγου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com