Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Lijnders ενόψει Leicester

Οι δηλώσεις του Lijnders ενόψει Leicester

Ο Pep Lijnders μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αποψινού αγώνα με την Leicester για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup στο Anfield.

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε στον αγώνα, την επιλογή της ενδεκάδας, τον Ben Doak, τον Darwin Nunez, αλλά και την απουσία του Thiago.

Για τον αγώνα και τον αντίπαλο είχε να πει:

“ Ξέρουμε ότι θα παίξουμε εναντίον μιας ομάδας με ατομική ποιότητα, με μια πραγματικά ξεκάθαρη επιθετική ιδέα. Ο προπονητής κάνει απίστευτη δουλειά, κάθε παίκτης μπορεί να παίξει στην Premier League για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να ελέγξουμε τους βασικούς παίκτες τους και να τους βάλουμε υπό πίεση. ”

“ Κανονικά στα κύπελλα δίνουμε ντεμπούτα, αλλά δεν είμαστε εδώ μόνο για αυτό, οι παίκτες πρέπει να εξελιχθούν. Πραγματικά νιώθω – και μου το είπε ο Jota – ότι το καλύτερο πράγμα στη σεζόν 21/22 όταν κατακτήσαμε 4 τρόπαια ήταν ότι μείναμε τόσο πολύ στο League Cup. Όλοι παίρνουν παιχνίδια και αυτό χρειάζεται μια υγιής ομάδα. ”

Για τον Ben Doak:

“ Είναι νέος, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, αλλά είχα το προνόμιο να μεγαλώσω στην Ολλανδία, είχαμε την κουλτούρα του Cruyff, αυτή είναι η ιδέα των εξτρέμ στο εξωτερικό μπορεί να αποδιοργανώσει την άμυνα. Overmars, Robben, αυτός ο τύπος παίκτη. ”

“ Το καλό με τον Ben είναι ότι μπαίνει σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα, δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, πρέπει να ωριμάσει και να ακούσει τον Robbo, το Mo…όλα αυτά τα παιδιά. ” Είπε ο Lijnders.

Αν θα ξεκουραστεί ο Mo Salah:

“ Σπάει ρεκόρ μετά από ρεκόρ, ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης, ένας μέντορας, ένας ηγέτης. Τον βλέπω στο γυμναστήριο, να έρχεται νωρίς, βλέπω έναν πραγματικό επαγγελματία με εμπειρία, έναν άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει χωρίς να είναι αρχηγός. Είναι ξεχωριστός. ”

“ Είπα στον Mo «Μου αρέσει όταν χαμογελάς γιατί όταν χαμογελάς, χαμογελάει και η μπάλα. ”

Για την περίπτωση του Kelleher:

“ Ο Kelleher έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Premier League, ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Ο Kelleher χρειάζεται χρόνο παιχνιδιού, είναι καλό που έμεινε μαζί μας και ο Jurgen του έδωσε την προοπτική. ”

Για τον Curtis Jones πρόσθεσε:

“ Είμαι πραγματικά περήφανος για τον Curtis. Ήταν μαζί μας στην ακαδημία και τώρα έχει παίξει 100 παιχνίδια. Αν δείτε την περασμένη σεζόν, στην τελευταία φάση της, αλλάξαμε τη διάταξη μας και έδωσε ενέργεια στη μεσαία γραμμή εκείνη τη στιγμή. Το χρειαζόταν πραγματικά εκείνη τη στιγμή. Του αξίζει το ξεκίνημά του αυτή τη σεζόν. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Τον Darwin, οι οπαδοί τον αγαπούν. Έχει αυτή τη νοοτροπία να τρέχει και να παλεύει και να φτάνει σε θέσεις που κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί. Είναι σημαντικό ότι ανέβηκε επιθετικά και αμυντικά, χάρηκα που τον βλέπω να ξεκινάει παιχνίδια. Έχει μια καθαρή διαίσθηση ως παίκτης. Μυρίζει το γκολ. ”

“ Το εκτός έδρας με την Newcastle, το πως έκανε 2 γκολ από το τίποτα. Του έδωσε αυτοπεποίθηση. Το χρειάζεται. Μιλάει καλύτερα αγγλικά, επενδύει πολλά στον εαυτό του. Ένας παίκτης με αυτοπεποίθηση είναι ένας διαφορετικός παίκτης. ”

Όσο για την απουσία του Thiago:

“ Μας έλειψε ο Thiago, όχι; Κάνει τη μπάλα να φτάσει στις σωστές θέσεις. Τον θέλουμε πίσω στην προπόνηση, αλλά δεν είναι έτοιμος. Θεραπεύεται. Στο γήπεδο κάνει ατομικά τη δουλειά του. ”

Ο Ben Doak θα ξεκινήσει απόψε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com