Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις προπονήσεις ο Trent αλλά όχι ο Thiago

Στις προπονήσεις ο Trent αλλά όχι ο Thiago

Σε έναν επιπλέον παίκτη μπορεί να υπολογίζει πλέον ο Jürgen Klopp, αφού στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Trent Alexander-Arnold, μετά από απουσία 20 περίπου ημερών.

Ο Άγγλος αμυντικός συμμετέχει από τη Δευτέρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ενδέχεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Leicester, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Thiago, όποιος δεν έχει προπονηθεί κανονικά με την ομάδα από την αρχή της φετινής σεζόν και η επιστροφή του δείχνει να μην είναι τόσο κοντά.

Ο Pep Lijnders είχε να πει για την κατάσταση του Trent:

“ Ο Trent προπονήθηκε χθες μαζί μας, αλλά ήταν μόνο στο rondo (κορόιδο) και στην κατοχή της μπάλας με το pressing, αλλά ήταν εξαιρετικός. ”

“ Τον βλέπεις αμέσως, φυσικά. Είναι στην προπόνηση της ομάδας, δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι έτοιμος, θα το δούμε σήμερα. ”

“ Αλλά, αν μιλάμε για τον Τρεντ, πρέπει να κάνουμε ένα κομπλιμέντο στον Joe Gomez, γιατί ο τρόπος που έπαιξε τον ρόλο, έπαιξε τον ρόλο με τον τρόπο του, αλλά, ήταν απλά απίστευτος. Το επίπεδο και η συμπεριφορά του, είναι απλά ένα μεγάλο κομπλιμέντο προς αυτόν γιατί αντικαθιστάς έναν από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο. ”

“ Τα πήγε πολύ, πολύ καλά. Αυτό είναι καλό και δείχνει πολλά και για την ομάδα μας, ότι μπορούμε να το έχουμε αυτό. ”

Όσο για την περίπτωση του Thiago:

“ Είναι σε καλό δρόμο, η διαδικασία αποθεραπείας πηγαίνει καλά, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό [πράγμα] αυτή τη στιγμή. ”

Ο Trent Alexander-Arnold έτοιμος για την επιστροφή του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com