Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να προσαρμοστεί ο Endo»

Klopp: «Πρέπει να προσαρμοστεί ο Endo»

Ο Jürgen Klopp μετά τη νίκη με 3-1 επί της West Ham την Κυριακή, μίλησε για την περίπτωση του Wataru Endo, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, στη θέση του Alexis Mac Allister.

Ο Ιάπωνας έχει κλείσει 1.5 μήνα στη Liverpool, έχοντας ξεκινήσει μόλις δύο παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα σε Newcastle και LASK.

Όπως δήλωσε όμως και ο Γερμανός προπονητής, ο έμπειρος μέσος πρέπει να συνηθίσει τα δεδομένα στο Merseyside και να συνεχίσει την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Ο Klopp δήλωσε για τον Endo:

“ Πρέπει να συνηθίσει τα πράγματα εδώ. Ο Wataru είναι ένας σούπερ τύπος, πολύ ήρεμος και πολύ ευγενικός και αυτό του κόστισε τις δύο πρώτες εβδομάδες, ίσως. Αυτό όμως τώρα φτάνει. Δεν είναι ότι είναι 30 και θέλει να βγάλει κάποιους από τη μέση για να μπει στην ομάδα, αλλά βελτιώνεται κάθε μέρα. Είδατε ότι σήμερα, είναι εκεί, θα μας βοηθήσει πολύ, θα παίξει παιχνίδια, θα ξεκινήσει παιχνίδια και όλα αυτά. Είναι όλα καλά, είχε ήδη τρία ή τέσσερα παιχνίδια τώρα για εμάς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι που μετράει, δεν είναι ένα βραχυπρόθεσμο project. ”

“ Ο Wataru είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω. ”

Σε φάση προσαρμογής βρίσκεται ο Endo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com