Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Ξεκινάμε το Εuropa League με στόχο να το κατακτήσουμε»

van Dijk: «Ξεκινάμε το Εuropa League με στόχο να το κατακτήσουμε»

Ο Virgil van Dijk «συνόδευσε» τον Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με τη LASK για την πρεμιέρα του φετινού Europa League.

Ο νέος αρχηγός των Reds μίλησε για τη νοοτροπία με την οποία ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν τη διοργάνωση, στην οποία η Liverpool «υποβιβάστηκε» φέτος μετά από 6 σερί χρόνια στο Champions League, για την εξωτερική αντίληψη σύμφωνα με την οποία η ομάδα μας είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά, καθώς και για την επιστροφή του μετά την απουσία δύο αγώνων.

  • Για το ότι η Liverpool φέτος αγωνίζεται στο UEL αντί για το CL:

«Πριν το τέλος της περσινής σεζόν, όλοι θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League. Παλέψαμε για αυτό, δυστυχώς όμως δεν το αξίζαμε. Αυτό που αξίζαμε ήταν το Εuropa League, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για αυτό και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για αυτό. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, ωστόσο αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία νύχτα. Είναι ένα ταξίδι, το οποίο ξεκινά αύριο (σ.σ. σήμερα)

  • Για την επιστροφή του στη δράση μετά την τιμωρία του:

«Σε προσωπικό επίπεδο ήταν πολύ απογοητευτικό, όμως έφερε άλλα καλά πράγματα. Απόλαυσα πολύ το ομαδικό πνεύμα και τον τρόπο που δουλέψαμε σαν ομάδα. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, έτσι το βλέπω. Είμαι ξανά εδώ τώρα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ευτυχώς που στο μεταξύ υπήρξαν δύο παιχνίδια με την εθνική ομάδα, αλλιώς θα είχε περάσει αρκετός καιρός χωρίς να αγωνιστώ!»

  • Για την άποψη ότι η Liverpool είναι το φαβορί του τουρνουά:

«Είναι μία αντανάκλαση του κόσμου στον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή. Εμείς απλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά παιχνίδια και πολλές ανατροπές μπορούν να συμβούν. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα από πλευράς αποτελεσμάτων, όμως έχουμε να βελτιώσουμε πάρα πολλά στο παιχνίδι μας. Στο τι σκέφτεται ή γράφει ο έξω κόσμος δεν έχουμε επιρροή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για αυτό.»

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Virgil van Dijk στην Αυστρία.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Virgil van Dijk στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com