Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για LASK και Europa League

Ο Klopp για LASK και Europa League

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε από την Αυστρία την συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την LASK για το UEFA Europa League.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε αρχικά για τον αντίπαλο των Reds:

“ Γνωρίζω το αυστριακό ποδόσφαιρο, το ήξερα από πολύ καιρό, αλλά δεν είχα έρθε ποτέ στη Linz. Δεν είναι τόσο σημαντικό να μιλάμε για την πόλη, ξέρω ότι είμαστε φαβορί, αλλά είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παίρνουμε αυτό το παιχνίδι στα σοβαρά και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Δεν είμαστε αλαζόνες, θέλουμε να κερδίσουμε εδώ.

“ Είναι πολύ σταθεροί, χρησιμοποιούν καλά τα  φτερά, έχουν καλά φάουλ. Δεν είναι εύκολο και αν τους αφήσεις να παίξουν θα χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία. Ήμουν σε αυτόν τον ρόλο παλιότερα, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. ”

Αν υπάρχουν συγκρίσεις με το 2016: 

“ Όχι. Την πρώτη μου χρονιά πίστευα ότι το Europa League ήταν πάρα πολύ για εμάς μέχρι τον τελικό γιατί έπρεπε να παίζουμε σχεδόν κάθε μέρα. Παίξαμε στο Καζάν, προσπαθώντας να βγάλουμε μια ενδεκάδα με κάποιο τρόπο. Παίξαμε στη Σιόν, σε ένα γήπεδο γεμάτο πάγο, αν δεν κάνω λάθος.  Ήταν μια διαφορετική ομάδα, δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά με κάποιο τρόπο τα καταφέραμε. Στα προημιτελικά και στα ημιτελικά παίξαμε καλά αλλά μέχρι τότε δεν νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί. Είναι μια διαφορετική ομάδα, είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε στον τελικό. Το απολαμβάνουμε περισσότερο από την προηγούμενη φορά γιατί δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε. ”

“ Στην πραγματικότητα το 2016 δεν ήμασταν έτοιμοι και ήμασταν τυχεροί που περάσαμε. Δεν θα έκανα σύγκριση, τώρα είναι καλύτερη χρονική περίοδο, με καλύτερη ομάδα, καλύτερα προετοιμασμένοι τώρα Θα το απολαύσουμε περισσότερο γιατί δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε την προηγούμενη φορά. ”

“ Είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε, όχι για να δώσουμε ευκαιρίες. Σε κανέναν. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ξέρω πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες μας, αλλά το είπα πριν από εβδομάδες. Φαίνεται πολύ καλό. Τώρα έχει να κάνει με το τι κάνουμε. Μπορείτε να δείτε το πνεύμα της ομάδας – κάτι ωριμάζει. Θα δούμε πως θα πάει. ”

Για το παιχνίδι με την LASK:

“ Στην ομάδα αρέσει να περνάει χρόνο μαζί και πρέπει να το αξιοποιήσουμε αυτό. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, το ξέρω, δεν έχω ιδέα αν είμαστε αρκετά σταθεροί για να το κάνουμε ξανά και ξανά, θα το δοκιμάσουμε σωστά και μετά θα δώσουμε όλα όσα έχουμε. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τι θα έκανα εγώ απέναντι στη Liverpool; Θα τα έδινα όλα και δεν θα άρεσε στη Liverpool. Πρέπει να το προετοιμάσουμε και πρέπει να έχουμε το ίδιο κίνητρο όπως αυτοί. Είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν είδαμε το Champions League χθες και δεν μας λείπει η μελωδία του. Άρα, μας αξίζει το Europa League όπως και στη LASK.”

Αν θα δοθούν ευκαιρίες στους νέους:

“ Δεν έχω καμία απολύτως πληροφορία για αυτό. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο και να το απολαύσετε ή όχι. Είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε. ”

Πιο έτοιμη η Liverpool για το Europa League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com