Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott προτρέπει τον Salah να κλείσει την καριέρα του στην Liverpool

Ο Elliott προτρέπει τον Salah να κλείσει την καριέρα του στην Liverpool

Ο Harvey Elliott προέτρεψε τον Μο Salah να παραμείνει στη Liverpool για το «υπόλοιπο της καριέρας του» και εξήγησε πώς ο Αιγύπτιος είναι «ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Ο Salah αποτελεί είδωλο για τους οπαδούς της Liverpool και είναι σταθερά παίχτης παγκόσμιας κλάσης τα τελευταία έξι χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είναι συμπαίκτης, ο Red fan Elliott από παιδί είναι εξίσου ερωτευμένος με τον Salah, όσο οι οπαδοί και δήλωσε ότι θα κάνει «ό,τι μπορεί» για να τον κρατήσει στο Anfield.

Μετά τη νίκη επί της Wolves, ο Elliott δήλωσε στους δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένης της Liverpool Echo: «Δεν θα φύγει ποτέ, αλλά, αν φύγει, τότε θέλω να είμαι το άτομο που θα μάθει από αυτόν και θα το εφαρμόσω στο παιχνίδι μου. Ελπίζω, όπως είπα, να μην φύγει και να παραμείνει εδώ για το υπόλοιπο της καριέρας του.
Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ [για να τον κρατήσω], αλλά το να μαθαίνω μόνο από αυτόν και να είμαι στην ίδια ομάδα με αυτόν είναι απλά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, όπως και όλοι οι άλλοι στην ομάδα».

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Liverpool απέρριψε μια προσέγγιση 150 εκατομμυρίων λιρών από την Al Ittihad για τον Salah.

«Ο Μο είναι ένας απολύτως απίστευτος παίκτης καθώς και ένας απίστευτος τύπος και έχει αυτή την ικανότητα στο τελείωμα αλλά έχει επίσης και τη δημιουργική ικανότητα», πρόσθεσε ο Elliott. «Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς την ποιότητα του παίκτη που είναι και γιατί, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.
Το να μπορείς να παίξεις μαζί του και να μπορείς να μάθεις από αυτόν, να είσαι κοντά του είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν εκπλήσσομαι από τις ασίστ του».

Όπως και ο Salah, ο Elliott είναι αριστεροπόδαρος και προσπαθεί να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από το Νο 11 της Liverpool. «Έχει μάτια παντού και προσπαθώ να τον ρωτήσω για να μάθω. Ξέρετε, είμαι κοντά του με αυτή την έννοια, οπότε προσπαθώ να δουλέψω όσο το δυνατόν πιο κοντά του, για να μάθω. Μαθαίνοντας από τους καλύτερους, είναι ακριβώς αυτό».

Ο Elliott προτρέπει τον Salah να κλείσει την καριέρα του στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com