Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > LASK – Liverpool (preview)

LASK – Liverpool (preview)

Πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και η Liverpool φιλοξενείται στην Raiffeisen Arena από την LASK το βράδυ της Πέμπτης στις 19:45 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds επιστρέφουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16 και στοχεύουν μονάχα στον τελικό του Δουβλίνου και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η Liverpool προέρχεται από το διπλό με ανατροπή κόντρα στη Wolves και θέλει να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Αλλαγές σαφώς θα υπάρξουν από τον Klopp, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό, με ποδοσφαιριστές όπως οι Darwin Nunez και Luis Diaz να αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, όπως ο Doak και ο Quansah θα δοθούν και στην πρεμιέρα και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς θα δούμε τον Ryan Gravenberch να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός με την Κόκκινη φανέλα.

Κάτω από τα δοκάρια, τουλάχιστον θα παιχνίδια του ομίλου θα καθίσει ο Kelleher, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Virgil van Dijk να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί θα είναι οι Τσιμίκας και Endo.

Εκτός θα παραμείνει για ένα ακόμη παιχνίδι ο Thiago, ενώ η ομάδα δεν θα ρισκάρει με τον Trent Alexander-Arnold.

Η αντίπαλος των Reds, LASK βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά κατά τη φετινή σεζόν.

Είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 14 βαθμούς σε 7 αγώνες και μετρά 6 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον αγώνα με τη Liverpool.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ιταλός, Di Bello.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Union St. Gilloise υποδέχεται την Toulouse.

Για πρεμιέρα με το δεξί στην Ευρώπη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com