Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Trent, van Dijk και Thiago στο Molineux

Χωρίς Trent, van Dijk και Thiago στο Molineux

Η Liverpool φιλοξενείται αύριο το μεσημέρι στην έδρα της Wolves και θα επιδιώξει να πάρει το διπλό χωρίς τον Trent Alexander-Arnold που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε πριν τη διακοπή, τον Virgil van Dijk που είναι τιμωρημένος και τον Thiago που δεν κατάφερε ούτε αυτή την εβδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Trent, ο Jurgen Klopp δήλωσε:

«Δεν είναι διαθέσιμος, το ξέραμε από πριν. Δεν προπονήθηκε με την ομάδα ακόμη μία φορά και θα χρειαστεί λίγο. Δεν είναι ο χειρότερος τραυματισμός των οπίσθιων μηριαίων που μπορεί να έχεις, αλλά είναι ένας τραυματισμός του μηριαίου και μετά βίας επουλώνεται σε δύο εβδομάδες – και ούτε τώρα συνέβη.»

«Καθώς τρέχει ήδη, ελπίζουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει τη δουλειά με την μπάλα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και μετά θα δούμε και θα πάμε από εκεί».

Για τους υπόλοιπους παίκτες ενημέρωσε ως εξής:

«Ο Thiago τρέχει, αλλά αυτό είναι όλο.»

«Ο Ibou προπονήθηκε για δύο ημέρες με την ομάδα.»

«[Τον Darwin Nunez] Δεν τον είδα ακόμα, αλλά προφανώς είχαμε επαφή και είπε ότι ήταν εντάξει, αλλά θα το δούμε τώρα και θα πάρουμε μερικές αποφάσεις εκεί. Ο Darwin πρέπει να είναι καλά.»

«[Ο Jarell Quansah] προπονήθηκε όλη την εβδομάδα μαζί μας, οπότε προφανώς ήταν αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Ο Stefan [Bajcetic] είχε ένα καλό διάστημα με την [Ισπανία] U21, έπαιξε μόνο λίγα λεπτά, αλλά τον βοήθησε ούτως ή άλλως. Νομίζω ότι αυτό είναι».

Ούτε αυτή την εβδομάδα ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com