Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wolves – Liverpool (preview)

Wolves – Liverpool (preview)

Wolves vs Liverpool: Με την σκέψη στο τρόπαιο

Πέμπτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool δοκιμάζεται στην έδρα της Wolves το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, αφού μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες και 10 βαθμούς μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Klopp θέλουν να πετύχουν στην έδρα των Λύκων το δεύτερο φετινό τους διπλό, μετά από εκείνο κόντρα στη Newcastle τον περασμένο μήνα και θα πρέπει να το κάνουν και αυτό χωρίς τον Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός στόπερ έχει εκτίσει την ποινή της κόκκινης κάρτας, αλλά τιμωρήθηκε με μια επιπλέον αγωνιστική από την FA για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή, Brooks, μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Newcastle.

Θα υπάρξουν όμως και άλλες απουσίες, αφού ο Thiago παραμένει εκτός, καθώς και ο Trent Alexander-Arnold.

Πέραν όμως από τις απουσίες, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μην ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, λόγω του πολύωρου ταξιδιού επιστροφής που είχαν. Ο λόγος φυσικά για τους Darwin Nunez, Alexis Mac Allister και Luis Diaz.

Οι τέσσερις Λατινοαμερικάνοι, αλλά και ο Alisson πηγαίνουν με μια μόλις προπόνηση στον αγώνα με τη Wolves, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους τέσσερις, για να ξεκινήσει.

Το κενό του van Dijk στο κέντρο της άμυνας θα το καλύψει ο Joe Gomez, μαζί με τον Ibou Konate, εκτός αν λείψει και ο Trent, οπότε ο Gomez αγωνιστεί ως δεξί μπακ και ο Matip ως στόπερ.

Για τον χώρο του κέντρου προβάδισμα έχουν οι Szoboszlai, Endo και Jones, με τον Gravenberch να διεκδικεί πάντως μια θέση.

Στην επιθετική γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Mo Salah, Diogo Jota και Cody Gakpo.

Η Wolves αντιμετωπίζει τους Reds χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά με μόλις 3 βαθμούς, μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ενώ πούλησε και τον Matheus Nunes στην Manchester City, σε μια κίνηση που την αποδυνάμωσε στον χώρο του κέντρου.

Στον Σαββατιάτικο αγώνα πηγαίνει, θέλοντας να πάρει τον πρώτο της βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της για φέτος.

Στον περσινό αγώνα του Molineux, είχε επικρατήσει των Reds με 3-0, σε μια όμως δύσκολη περίοδο για την ομάδα του Klopp.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Η Liverpool φιλοξενείται στο Molineux το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com