Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη επίσκεψη από το 2005 στο γήπεδο της Anderlecht για την Liverpool

Πρώτη επίσκεψη από το 2005 στο γήπεδο της Anderlecht για την Liverpool

Η Liverpool θα παίξει τον 6ο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League στο στάδιο της Anderlecht, όταν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο τον Δεκέμβριο.

Οι Reds κληρώθηκαν στον όμιλο E μαζί με τις LASK, Toulouse και Union SG, έχοντας χάσει την πρόκριση στο Champions League για πρώτη φορά από το 2016.

Το τελευταίο εκτός έδρας ταξίδι της φάσης των ομίλων θα δει τον Jurgen Klopp να παίρνει την ομάδα του στο Βέλγιο, για να αντιμετωπίσει την Union SG στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά η σύγκρουση δεν θα γίνει στο συνηθισμένο γήπεδο των γηπεδούχων. Η βελγική ομάδα, η οποία τερμάτισε τρίτη στο βελγικό Pro League την περασμένη σεζόν, συνήθως παίζει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο Stade Joseph Marien, το οποίο έχει περίπου 9.000 οπαδούς, αλλά αυτό δεν πληροί τις απαιτήσεις της UEFA.

Αντίθετα, η Liverpool θα επισκεφθεί το Lotto Park – το σπίτι τηs Anderlecht – το οποίο έχει χωρητικότητα 21.000 ατόμων και απέχει λιγότερο από τρία μίλια από το Stade Joseph Marien. Η Union SG χρησιμοποίησε το Lotto Park για τα εντός έδρας παιχνίδια της σε πρόσφατες ευρωπαϊκές συναντήσεις, έχοντας συνάψει συμφωνίες με την Anderlecht στο παρελθόν.

Ο αγώνας θα είναι οικογενειακή υπόθεση για τον Alexis Mac Allister, ο οποίος πρόκειται να αντιμετωπίσει τον αδερφό του – Kevin – στα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Kevin Mac Alister εντάχθηκε στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι από την Argentinos Junior, όπου έχουν παίξει στο παρελθόν τόσο ο αδελφός του Alexis όσο και ο πατέρας του Carlos.

Η ομάδα της Union SG ήταν χαρούμενη όταν ανακάλυψε ότι είχαν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τους Reds σε αυτή που θα είναι η δεύτερη διαδοχική τους εμφάνιση στο Europa League. Έφτασαν στον προημιτελικό της περσινής διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκαν από την Bayer Leverkusen του Xabi Alonso με 5-2 συνολικά.

Η Liverpool θα ελπίζει να έχει ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ της διοργάνωσης όταν θα επισκεφθεί την Union SG τον Δεκέμβριο και θα μπορέσει να παρακάμψει τον πρόσθετο γύρο των play-off του Φεβρουαρίου εάν βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Πρώτη επίσκεψη από το 2005 στο γήπεδο της Anderlecht για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com