Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ibrahima Konate μετά την διακοπή

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ibrahima Konate μετά την διακοπή

Ο Ibrahima Konate φαίνεται να βρίσκεται σε θετική κατάσταση καθώς αναρρώνει από τον πρόσφατο τραυματισμό του στον προσαγωγό, χρησιμοποιώντας τη διακοπή για να ενισχύσει τη φυσική του κατάσταση στο Παρίσι.

Ο Konate έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Liverpool πριν από τη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου λόγω τραυματισμού, αλλά κλήθηκε αρχικά στην αποστολή της Γαλλίας. Παρά την αισιοδοξία του Didier Deschamps, όμως, ο κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε σύντομα από τον Jean-Clair Tobido, έχοντας «ανεπαρκή ανάρρωση».

Παρ’ όλα αυτά επέστρεψε στη Γαλλία, για διακοπές στο Παρίσι στα μέσα της διακοπής για τις Εθνικές, με αποτέλεσμα να ενημερώσει το Σάββατο για την κατάστασή του. Ο Konate μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram του, ενώ βρισκόταν σε τρέξιμο, υποδηλώνοντας ότι είναι κοντά στο να επιστρέψει στις προπονήσεις με τη Liverpool.

Οι Κόκκινοι δεν θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο AXA πριν από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με το επόμενο παιχνίδι τους να είναι το ταξίδι στη Wolves για την Premier League στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι ελπίδες θα μπορούσαν να έχουν αυξηθεί σχετικά με τη συμμετοχή του Konate στο Molineux, με τον Klopp να έχει ήδη εξηγήσει ότι το Νο 5 του αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Το αν ο Konate θα επιστρέψει άμεσα στο αρχικό σχήμα θα εξαρτηθεί από το πώς θα ανταποκριθεί μετά την επανένταξή του στις προπονήσεις. Ωστόσο, η απουσία του Virgil van Dijk θα μπορούσε να ενισχύσει τις πιθανότητές του να μπει στην ενδεκάδα, με τον αρχηγό να είναι τιμωρημένος για ένα ακόμη παιχνίδι λόγω των αντιδράσεων από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με τη Newcastle.

Ο Joe Gomez και ο Joel Matip αντικατέστησαν επάξια τα κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα στη νίκη με 3-0 επί της Aston Villa πριν από τη διακοπή, με τον Klopp να είναι γεμάτος επαίνους για τους αναπληρωματικούς του κεντρικούς αμυντικούς.

«Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι – με διαφορετικές δουλειές, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε ο προπονητής. Θα μπορούσαν, επομένως, να διατηρηθούν απέναντι στη Wolves πριν επανέλθει η κανονική σειρά στα επόμενα παιχνίδια.

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ibrahima Konate μετά την διακοπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com