Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Gravenberch, τραυματίες και την ανανέωση του κέντρου

Ο Klopp για Gravenberch, τραυματίες και την ανανέωση του κέντρου

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Aston Villa.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε πρώτα για την επικείμενη μεταγραφή του Gravenberch:

“ Λυπάμαι πραγματικά που σας απογοητεύω. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το θέμα, γιατί τίποτα δεν έχει συμβεί ως τώρα. ”

“ Είναι Παρασκευή, σωστά; Αν γίνει κάτι, μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό την Κυριακή. ”

Αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή:

“ Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η αλήθεια είναι πως σήμερα είμαι απασχολημένος με άλλα πράγματα. ”

Αν θα είναι έτοιμος ο Konate:

“ Όχι, ο Ibou δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα.”

“ Αν μπορούσαμε να φέρουμε έναν στόπερ για το Σαββατοκύριακο θα το κάναμε, αλλά δεν μπορούμε. ”

Για την περίπτωση του Mo Salah:

“ Η στάση μας παραμένει η ίδια. Δεν υπάρχει ούτε κάποια αλλαγή, αλλά ούτε και η παραμικρή αμφιβολία. ”

“ Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια πρόταση, αλλά αυτό δεν θα σήμαινε και πολλά, για να είμαι ειλικρινής. ” Είπε ο Klopp.

Για την επιστροφή του Thiago και του Jones:

“ Ο Curtis έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ο Thiago όχι. ”

“ Ο Thiago είχε ένα μικρό πισωγύρισμα, οπότε πρέπει να πάμε την επιστροφή του λίγο πίσω, δεν είναι ωραίο, αλλά είναι όπως είναι. Ο Thiago θα χρησιμοποιήσει τη διακοπή για να είναι έτοιμος, είμαι πολύ σίγουρος. Όλοι οι υπόλοιποι, μέχρι τώρα, είναι διαθέσιμοι. ”

Για τον Darwin Nunez:

“ Πήρε μεγάλη [αυτοπεποίθηση από την Κυριακή], αυτό είναι ξεκάθαρο. Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι, ήταν μια τεράστια απειλή. Όλοι μπορούσαν να το αισθανθούν, αυτό το παιχνίδι ήταν τεράστιο. Φαινόταν ότι το παιχνίδι πήγαινε εναντίον μας και τα παιδιά πολέμησαν, ήταν αρκετά εντυπωσιακό. ”

Για την ανανέωση της ομάδας και του κέντρου:

“ Πρέπει να επανεφεύρουμε την ομάδα. Η μεσαία γραμμή είναι εντελώς νέα. Τα τελευταία χρόνια έπρεπε να το κάνουμε με την επίθεση μας. Έπρεπε να το κάνουμε σε μια σεζόν που δεν είμαστε στο Champions League, έχει τεράστιο αντίκτυπο. Ο κόσμος μπορεί να περίμενε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. ”

“ Για τον Endo είναι ένα τεράστιο βήμα, γιατί πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του και θέλει χρόνο. Όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα. ”

“ Όταν κοιτάζω την ενδεκάδα πριν από το παιχνίδι…ναι, γίναμε νεότεροι, αλλά έπρεπε. Λιγότερο έμπειροι, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά είμαστε γεμάτοι επιθυμία. Λατρεύω αυτήν την ομάδα. ”

“ Νομίζω πως όλοι είναι χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα ο Ben Doak και παίρνει λεπτά συμμετοχής. ”

Για το παιχνίδι με την Aston Villa:

“ Χρειαζόμαστε ένα κορυφαίο παιχνίδι την Κυριακή, για να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε και το Anfield επίσης. ”

Για τον Alexander-Arnold που θα είναι αρχηγός την Κυριακή:

“ Για μένα είναι δύσκολο να σκεφτώ τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση. Ήμουν αρχηγός και ήταν περισσότερο δουλειά παρά τιμή όπως θυμάμαι, αλλά πιθανότατα θα ήταν τεράστια τιμή για αυτόν, αλλά δόξα τω Θεώ που μπορούσε να εξασκηθεί σε αυτό την περασμένη εβδομάδα.”

“ Σκέφτηκα για ένα ή δύο λεπτά ότι έπρεπε να αλλάξουμε [τον Trent]. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν το έκανα και ακόμα πιο χαρούμενος που έβγαλε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι στο γήπεδο ήθελαν να τον αποβάλουν. Ήταν ένα μεγάλο βήμα στην ανάπτυξή του να διατηρήσει την ηρεμία του και να ανέβει. ”

Για το ανανεωμένο κέντρο:

“ Έπρεπε να αντικαταστήσουμε και να αλλάξουμε την πιο επιτυχημένη μεσαία γραμμή στη νεότερη ιστορία αυτού του συλλόγου. ”

“ Στις καλύτερες περιόδους μας, θυμάμαι ότι μου κάνατε την ερώτηση αν είχαμε απειλή για γκολ από τη μεσαία γραμμή, με όλα τα γκολ μας να έρχονται από την επιθετική γραμμή. ”

“ Οι Hendo, Fab, Naby, Ox, Milly, Wijnaldum όμως είχαν παίξει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μας. ”

“ Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη απειλή για γκολ με αυτά τα παιδιά τώρα. ”

“ Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πραγματική ποιότητα και με έναν σούπερ τρόπο είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που είναι εδώ, οπότε αυτό είναι ένα ωραίο μείγμα. ”

“ Μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά συστήματα και μπορούμε να το σκεφτούμε αυτό, σίγουρα, αλλά στις αρχές της σεζόν κρατάς τα πράγματα [που πηγαίνουν καλά] με το να μην αλλάζεις 12 φορές σε τέσσερις ημέρες. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες που έχουμε είναι νέοι, ποιοτικοί και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία. ”

Όσο για την Saudi Pro League:

“ Δεν ξέρω πόσο καιρό θα παραμείνει έτσι, αλλά νομίζω ότι οι επόμενες 2 εβδομάδες θα δείξουν πόσο μεγάλη πρόκληση είναι. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει πια [αν χάσει παίκτες] Πρέπει να προστατεύσουμε το παιχνίδι. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου που πήγαν στη Σαουδική Αραβία. ”

“ Πρέπει όμως να διασφαλίσουμε ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα παραμείνουν τόσο δυνατά όσο είναι. Ίσως μπορούμε να αλλάξουμε λίγο κάποιους κανόνες ή τους νόμους; Είμαστε όλοι έκπληκτοι από τη δραστηριότητα της Σαουδικής Αραβίας. ”

Ο Trent Alexander-Arnold θα είναι αρχηγός την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com