Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σοβαρός ο τραυματισμός του Conor Bradley, αργεί η επιστροφή του

Σοβαρός ο τραυματισμός του Conor Bradley, αργεί η επιστροφή του

Ο τραυματισμός του νεαρού Conor Bradley αποδείχθηκε σοβαρός σε αντίθεση με τις αρχικές εκτιμήσεις και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί στους αγώνες μέχρι τον Νοέμβρη.

Ενώ συμμετείχε κανονικά στα πρώτα φιλικά με συμπαθητικές εμφανίσεις δεν ήταν παρών στα φιλικά της Σιγκαπούρης. Η αρχική αντίληψη ήταν πως πρόκειται για έναν μικροτραυματισμο αλλά ο 20χρονος δεξιός μπακ δεν έχει γυρίσει ακόμα στις προπονήσεις και τέθηκε εκτός αποστολής της εθνικής τους ομάδας για τις υποχρεώσεις τους τον Σεπτέμβρη. Τελικά η διαπίστωση που έγινε είναι ότι ο Bradley έχει ένα μικροκαταγμα στην πλάτη και ο χρόνος ανάρρωσης εκτιμάται μεταξύ 8 με 12 εβδομάδες.

Ο προπονητής της εθνικής Βόρειας Ιρλανδίας και προπονητής του Bradley στην εθνική του ομάδα δήλωσε ότι, είναι εξαιρετικά αναμφίβολη η συμμετοχή του για τα εναπομείναντα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 τα οποία τελειώνουν στης 20 του Νοέμβρη.

«Αυτοί οι τραυματισμοί συμβαίνουν σε νεαρούς παίκτες» δήλωσε ο προπονητής της εθνικής του στην Belfast Telegraph. «Προέρχεται από μια σεζόν όπου έπαιξε πολλά παιχνίδια. Με τέτοιου τύπου τραυματισμούς πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός ειδικά όταν πρόκειται για νεαρό παίκτη, οπότε θα πρέπει να μην βιαστούμε. Αν δεν κάνω λάθος είχε 4 εβδομάδες πλήρης ανάρρωσης, τώρα έχει αρχίσει την αποθεραπεία και έχουμε κρατήσει επαφές.»

Όπως εξήγησε ο manager των Βόρειων Ιρλανδών, τέτοιοι τραυματισμοί είναι συχνοί για νέους παίκτες καθώς είναι η αντίδραση του σώματος τους στην πίεση των απαιτήσεων της πρωτης ομάδας.

Και στην ομάδα μας τόσο ο Curtis Jones όσο και ο Stefan Bajcetic έχασαν πολλά παιχνίδια με παρόμοια προβλήματα, ενώ και ο Calvin Ramsey που αποκτήθηκε από την Aberdeen, αντιμετώπισε τον ίδιο τραυματισμό που έχει και ο Bradley. Η περίπτωση του Ramsay αποδεικνύει το πόσο σοβαρός μπορεί να είναι αυτός ο τραυματισμός, καθώς ο Σκωτσέζος έχασε παραπάνω από τρεις μήνες εξαιτίας του προβλήματος της πλάτης του.

Επιπλέον ο O’Neill δήλωσε ότι ελπίζει πως ο νεαρός δεξιός μπακ θα προλάβει τα ματς με την Δανία και την Φινλανδία τον Νοέμβρη, αν και δεν είναι τόσο αισιόδοξος.

Ο τραυματισμός του νεαρού ΒορειουΙρλανδου είναι πλήγμα τόσο για αυτόν όσο και για την ομάδα μας καθώς προοριζόταν για δεύτερος πίσω από τον Trent .

«Είναι ένας παίκτης που είχε ξεκινήσει καλά την προετοιμασία με την ομάδα του και ο τρόπος που διαχειρίζονται τους παίκτες εκεί έδειχνε ότι ο Conor υπήρχε στα πλάνα της.» δήλωσε στην συνέχεια ο προπονητής του Bradley στην Εθνική του ομάδα. «Θα πρέπει απλά να μείνει συγκεντρωμένος στο να είναι υγιείς και να επιστρέψει στο επίπεδο που είναι και η Λίβερπουλ θα επανεξετάσει την περίπτωση του.»

Ο Bradley που πέρασε την προηγούμενη σεζόν στην Bolton και στην League One ήταν ο έφηβος με τα περισσότερα αγωνίστηκα λεπτά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την σεζόν 2022-2023.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Conor Bradley, αργεί η επιστροφή του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com