Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O’Hara: «Η Liverpool μπορεί να κατακτήσει την φετινή Premier League»

O’Hara: «Η Liverpool μπορεί να κατακτήσει την φετινή Premier League»

Ο πρώην μέσος των Spurs Jamie O’Hara μιλώντας στο talkSPORT, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Liverpool μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της Premier League και εκθείασε το ταλέντο των παικτών που έχει στην διάθεση του ο Jurgen Klopp, αναφέροντας ονομαστικά τους Mo Salah, Trent Alexander-Arnold και Alisson Becker.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Μην εκπλαγείτε αν η Liverpool βρεθεί στους διεκδικητές. Νομίζω ότι θα βρίσκεται στα ψηλά. Έχουν παίκτες που σκοράρουν, όπως ο Salah των 25 γκολ την σεζόν. Είναι πονοκέφαλος για τις αντίπαλες άμυνες. Τώρα έχουν αποκτήσει μια φρέσκια μεσαία γραμμή και με τον Nunez να μην έχει μπει ακόμα στην ομάδα».

«Ο Trent δεν είναι αλάνθαστος, αλλά είναι ένας εξωπραγματικός παίκτης. Ο Alisson εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, αν όχι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα. Μην εκπλαγείτε αν η Liverpool διεκδικήσει τον τίτλο».

Οι Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai και Wataru Endo έχουν προστεθεί στην ομάδα μας, αυτό το καλοκαίρι, με τη μεσαία γραμμή μας να είναι πλέον πολύ διαφορετική σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Και οι τρεις παίκτες έχουν τα δικά τους προσόντα, μια γεύση των οποίων έχουμε ήδη πάρει στα δύο πρώτα παιχνίδια μας.

Ο δρόμος προς τον τίτλο, αυτή τη φορά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολος απέναντι σε ομάδες όπως η Manchester City και η Arsenal, αλλά αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε μερικούς ακόμα παίκτες, πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, έχουμε αρκετές πιθανότητες να παραμείνουμε στα ψηλά μέχρι το τέλος.

O’Hara: «Η Liverpool μπορεί να κατακτήσει την φετινή Premier League»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com